Passa al contingut principal

VÍDEO] El CDR de Menorca rep Albert Rivera de Ciudadanos amb una protesta pels presos polítics

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va fer un acte ahir as Mercadal (Menorca) amb companyia del batlle del poble, el socialista Francesc Ametller, i el líder del partit a les illes, Xavier Pericay. En el seu parlament va atacar l’independentisme i va acusar el govern de Pedro Sánchez de ser-ne còmplice.
Tanmateix, allò que no s’esperava és que entre el públic hi hagués membres del CDR de Menorca i grups antifeixistes. Enmig de la intervenció, una vintena d’activistes es van alçar dels seients per a mostrar simbologia independentista, antifeixista i de solidaritat amb els presos polítics.
Butlletí de notícies de VilaWeb
Rep les notícies de VilaWeb cada matí al teu correu
L’acció fou completament silenciosa i pacífica. Ara bé, simpatitzants de ciutadans van començar a cridar i a insultar els activistes. ‘Pallassos’ i ‘nazis’, els van dir. A més, els van prendre alguna de les pancartes. Acabada la protesta, els activistes se’n van anar al crit de ‘llibertat’.
Tot i que la protesta fou completament pacífica, Ciutadans va publicar un piulet en el qual s’hi va referir com a ‘Un petit grup d’intolerants ha intentat sabotejar avui l’acte que Albert Rivera compartia amb els veïns d’Es Mercadal.’
Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-el-cdr-de-menorca-rep-albert-rivera-amb-una-protesta-pels-presos-politics/

Entrades populars d'aquest blog