Passa al contingut principal

Albert Rivera hauria de ser apartat del seu càrrec segons les normes de transparència de Ciutadans

Albert Rivera hauria de ser apartat del seu càrrec segons les normes de transparència de Ciutadans

Comparteix
    316Shares
La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Margarita Arboix, ha desmentit que el president de Ciutadans, Albert Rivera, sigui doctorand en Dret Constitucional.

D’aquesta manera, Arboix contradiu el currículum de Rivera exposat a la pàgina web de Ciutadans, on s’assegura, literalment, que és “Doctorand en Dret Constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona”.
“Hem aclarit que realment consta que no va fer la tesi. Té alguns cursos de doctorat dels que fèiem. No és un doctorand de la UAB. Sinó, aquest setembre hagués hagut de passar el seguiment.”
La formació ha respost amb un comunicat, on admet que Rivera no és doctorant. Diu que va decidir no començar la tesi doctoral “per la seva dedicació exclusiva a l’activitat política”. Assegura que així ho ha explicat públicament en entrevistes i debats.
Currículum qüestionat
Es dona la circumstància que abans, fins i tot, que la rectora de la UAB facilités aquesta dada durant una entrevista en el programa “El matí de Catalunya Ràdio”, Rivera ja havia vist avui com alguns mitjans qüestionaven el seu currículum acadèmic, després que en les últimes hores el modifiqués a la pàgina web del Congrés dels Diputats.
D’altra banda el partit Podem ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo explicatiu on demostra que segons les normes de Ciutadans qualsevol càrrec públic del partit de Albert Rivera hauria de renunciar si cometés falsedat documental pel que fa al tema currículums.
Albert Rivera hauria de renunciar al seu càrrec

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico