Dilluns darrer dia de Festa Major a Calaf davant de casa les orenetes canten en una foto vintage


FOTO :Pere Xuriguera
Dilluns, darrer dia de Festa Major a Calaf davant de casa les orenetes canten en una foto vintage penjades als fils de la llum del segle passat, elles tabé anuncien un final d´estada a casa nostra toca la retirada.

Es l´oreneta qui canta.

m´he llevat,m´he rentat,he esmorzat ,he pastat,he escombrat ,he fet filada,he anat a Montsarrat,he pagat el que he gastat i ara mateix he tornat,i tu encara estàs al llit, lleva´t lleva´t de matí.
Les orenetes emparrades als fils de la llum del segle passat també em diuen que han disfrutat de la Festa Major i com que son sinceres també m´expliquen coses a millorar.
El divendres els que ens agrada escoltar música asseguts ,després de Luar na Lubre i el sec el mut i el noi de les ferreries aquest any per a molts no ens ha  acabat de fer el pes, esperabem una actuació diferent.
Les orenets i les persones que viuen a la Avinguda de la Pau em tingut cuatre camions en marxa amb els seus fums d´escapament a flor de nas .No sería mala cosa avisar amb antelació que es tallaría les esportelles de Sant Jaume.Entre les sardanes del diumenge tarda y el country no tenen perque engegar una damunt l´altra , la persona encarragada d´avisar que ha de parar i qui ha d´engegar. En Resum VISCA LA FESTA MAJOR DE CALAF!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico