El poble natal de PePe Borell l'humilia pel seu odi a Catalunya

El poble natal de PePe Borell l'humilia pel seu odi a Catalunya
El ministro d'Afers Exteriors del Gobierno socialista, PePe Borrell, veurà com és humiliat al seu propi natal, la Pobla de Segur (Pallars Jussà). L'Ajuntament pallarès, amb majoria absoluta d'ERC, ha presentat una moció perquè l'avinguda del municipi que porta el nom del dirigent socialista, canviï de topònim i es digui avinguda de l'1 d'octubre.

La moció es debatrà al ple municipal i tirarà endavant sense cap dubte. La coorporació està formada per 11 regidors, dels quals 6 són d'ERC, 4 del PDECAT i del PSC, que ja ha avançat que votarà en contra i ha titllat la proposta d'oportunista.


Joan Carles Boix, del PSC, considera que aquesta mesura "no només no contribueix a frenar la confrontació social sinó que l'augmenta" i per això ha opotat per mantenir l'avinguda amb el nom del ministre que va dir que s'havia de desinfectar l'independnetisme. 
http://m.xcatalunya.cat/noticies/detail.php?id=40456

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico