Els tres principals partits francesos, amb el llaç groc El Nacional Barcelona. Dissabte, 1 de setembre de 2018

Resultado de imagen de Els tres principals partits francesos, amb el llaç groc

ULL AGULLA

Els tres principals partits francesos, amb el llaç groc

El Nacional
Barcelona. Dissabte, 1 de setembre de 2018
Representants dels tres principals partits francesos es van posar un llaç groc ahir per rebre el president de la Generalitat. Quim Torra, que va viatjar a Perpinyà per participar en la inauguració de l’exposició 55 urnes per la llibertat organitzada pel Comitè de Solidaritat Catalana. El va rebre l’alcalde de Perpinyà, Jean Marc Pujolamb un llaç groc en solidaritat amb els presos polítics i els exiliats. Però no va ser l'únic. Torra també es va reunir amb Hermeline Malherbe, presidenta del Consell Departamental dels Pirineus Orientals (PS) i amb Laurence Gayte, diputada d'En Marche, i totes dues el van rebre amb un llaç groc a les solapes de les seves jaquetes. 
I no es tracta pas d'independentistes. D'una banda, Pujol pertany a la formació de centredreta Els Republicans -anteriorment la Unió per un Moviment Popular de Nicolas Sarkozy-, i va voler evidenciar el posicionament de les institucions nord-catalanes amb l’actual situació a la Catalunya sud. D'altra banda, Laurence Gayte és diputada d'En Marche!, el partit d'Emmanuel Macron. Malherbe, per últim, és la presidenta loal del PS, i ja va penjar llaços grocs a la façana de la seu del departament a mitjans d'abril. 
 https://www.elnacional.cat/ca/confidencial/principals-partits-francesos-llac-groc_300867_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión