dimarts, 15 de maig de 2018

Dinar "de família" del 155-Albiol, Carol, Arrimadas, Marin (alcaldessa Hospitalet), Iceta, Fdez Diaz i el Conde de Godó.

-Albiol, Carol, Arrimadas, Marin (alcaldessa Hospitalet), Iceta, Fdez Diaz i el Conde de Godó.

La foto inèdita del dinar "de família" del 155

En Blau
Foto: @gabrielrufian
Barcelona. Dimarts, 15 de maig de 2018

En Blau va ser testimoni el passat torneig Open Banc Sabadell-Comte de Godó d'un dinar que van celebrar la cúpula del Grup Godó amb els líders dels partits que han aprovat l'article 155 que ha suspès l'autonomia i ha foragitat el govern de la Generalitat. Ara, el diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufiánha difós la fotografia del dinar que no s'havia publicat encara. Es comprova quins són tots els comensals. Rufián l'ha titulat amb la seva habitual ironia: hastag #DiaInternacionaldelaFamilia que se celebra precisament el dia de la publicació de la imatge inèdita, el 15 de maig.
🎥⚠️ Santi Vila reunit amb Fernandez Díaz, Javier Albiol, Inés Arrimadas, Màrius Carol i Miquel Iceta “cosint la societat catalana” amb el Conde Godó.
Els comensals de la taula rodona són, començant per Javier Godó, comte de Godó, i en el sentit de les agulles del rellotge: Núria Marín (alcaldessa de L'Hospitalet del Llobregat, del PSC), Jorge Fernández Díaz (exministre d'Interior del PP), Josep Caminal (director general de Presidència del Grup Godó), Miquel Iceta (primer secretari del PSC), Pere Guardiola (director general comercial del Grup Godó), Fernando de Páramo (diputat de Ciutadans), Xavier García Albiol (president del PP a Catalunya), Màrius Carol (director de La Vanguardia) i Inés Arrimadas (cap de l'oposició, de Ciutadans). Només dues dones a taula, a banda i banda del president del Grup Godó.
arrimadas godo
Darío Porras
En Blau ha pogut comprovar que la foto pertany al divendres 27 d'abril quan vam publicar la notícia amb el títol Els del 155 dinen plegats al Godó, amb absència total de llaços grocsEs va celebrar a un racó del restaurant del village del torneig de tennis però no es va fer lluny de les mirades curioses. Recorda la fotografia que El Nacional va fer a la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría amb directors de diaris de paper catalans. 
soraya hernandez vidal folch carol sergi alcazar
Sergi Alcàzar
La foto del dinar del 27 d'abril al Godó ha estat difosa via whatsapp a diferents personalitats del país. Gabriel Rufián ha estat qui s'ha encarregat de publicar-la a twitter i ja té desenes de comentaris.
https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/foto-dinar-grup-godo-politics-unionistes_268506_102.html

Vox es líder entre los militares y adelanta al PP en los cuarteles de la Guardia Civil Si las elecciones se celebrasen solo en los cua...