Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 1, 2018

Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky, amb els seus»,passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá

Imatge
Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus» Mariano Rajoy va abandonar ahir el congrés dels diputats per passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá per Redacció 01/06/2018 Mariano Rajoy, en sortir del restaurant d'Alcalá  |  CATALUNYADIARI.CAT   Mariano Rajoy va sorprendre ahir a tothom absentant-se d’una moció de la qual n’era l’absolut protagonista . L’acció de l’aleshores encara cap de l’executiu espanyol va agafar per sorpresa a molts dels representants de l’hemicicle espanyol i, més encara, quan va sortir a la llum que Rajoy va passar  la tarda sencera en un restaurant de Madrid . Què hi feia? . Aquesta, és de fet, una pregunta que es va començar a fer ahir molta gent i que, afortunadament pels més curiosos, ha respost el periodista Eduardo Inda.  «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus» , ha revelat sorprenentment el director d’OkDiario a ‘El Programa de Ana Rosa

diumenge 3 Juny 2018, Vilanova de Sau aplegarà molts experts en la XXVII edició de la Fira de les Plantes Remeieres, Venda assecadors plantes remeieres

Imatge
INICI  /  TURISME  /  FIRES I FESTES       Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans La fira és realitza anualment al municipi, on hi ha parades d’herbes remeieres i productes artesans, a més d’un programa d’activitats paral·leles: una ruta botànica, conferències, tallers, concurs de truites casolanes, concurs de rams de flors boscanes, entre d’altres propostes. La fira confirma la consolidació d’un projecte de recuperació de l’activitat comercial en torn a les plantes medicinals i les seves aplicacions en la salut, la cosmètica, la gastronomia o la jardineria; consolidació per què en els últims anys estem assistint a un canvi en les tendències i els gustos, i per què no dir la moda, de consumir plantes aromàtiques i medicinals pel simple fet de gaudir d’una agradable sensació, i no únicament per tractar aquest o aquell problema, tot i que és en aquest camp on actualment s’estan fent més descobriments i on s’estan trobant més aplicacions (fitoteràpia, aromateràp

Pasta Romero de Daroca ha presentado una novedad ,macarrones y espirales de lenteja roja, de guisante, de quinoa o de bambú dice Pilar Romero

Imatge
Alimentaria 2018 Barcelona  . Una de las  novedades con la que se ha presentado  Pastas Romero, la empresa centenaria situada en la localidad zaragozana de Daroca, que junto a sus tradicionales pastas alimenticias ha llevado hasta la feria unos macarrones y espirales que podrían parecer los de siempre pero no lo son .  No están hechos de trigo, sino de lenteja roja, de guisante, de quinoa o de bambú y los delata su color.  “Es una línea de producto sin gluten, elaborados especialmente para los consumidores celiácos”, señala Pilar Romero, representante de la empresa en la feria catalana. https://www.heraldo.es/noticias/economia/2018/04/18/cerveza-arroz-magdalenas-cero-azucar-macarrones-lentejas-rojas-innovaciones-con-sello-aragones-1235800-309.html

Los representantes del sector agrario (no todos) y los obtentores de semillas quieren dejar atrás los años de confrontación que ha provocado la obligación del agricultor de pagar por reutilizar su propio grano.

Imatge
Las semillas de la concordia Los representantes del sector agrario (no todos) y los obtentores de semillas quieren dejar atrás los años de confrontación que ha provocado la obligación del agricultor de pagar por reutilizar su propio grano. Y lo han hecho con un convenio «histórico». Chus García Actualizada 24/04/2018 a las 09:46 Etiquetas Aragón Unión Europea Agricultura La investigación para la mejora de semillas es fundamental para conseguir incrementar los rendimientos de las cosechas. G. A. Cuando un agricultor comienza sus labores de siembra sabe  que no todo vale.  Tiene que utilizar  semilla certificada -cuya producción y comercialización esta muy regulada y sujeta a una autorización y control administrativo - o bien reemplear el grano obtenido en una cosecha anterior en su propia explotación, solo, eso sí, si lo que cultiva es cereal, patatas, forrajeras y oleaginosas. Pero este ‘privilegio del agricultor’, como l