Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 1, 2018

Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky, amb els seus»,passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá

Imatge
Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus» Mariano Rajoy va abandonar ahir el congrés dels diputats per passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá

diumenge 3 Juny 2018, Vilanova de Sau aplegarà molts experts en la XXVII edició de la Fira de les Plantes Remeieres, Venda assecadors plantes remeieres

Imatge
INICI / TURISME / FIRES I FESTES Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans La fira és realitza anualment al municipi, on hi ha parades d’herbes remeieres i productes artesans, a més d’un programa d’activitats paral·leles: una ruta botànica, conferències, tallers, concurs de truites casolanes, concurs de rams de flors boscanes, entre d’altres propostes.

La fira confirma la consolidació d’un projecte de recuperació de l’activitat comercial en torn a les plantes medicinals i les seves aplicacions en la salut, la cosmètica, la gastronomia o la jardineria; consolidació per què en els últims anys estem assistint a un canvi en les tendències i els gustos, i per què no dir la moda, de consumir plantes aromàtiques i medicinals pel simple fet de gaudir d’una agradable sensació, i no únicament per tractar aquest o aquell problema, tot i que és en aquest camp on actualment s’estan fent més descobriments i on s’estan trobant més aplicacions (fitoteràpia, aromateràpia, desenvolupament de fàrmacs…

Pasta Romero de Daroca ha presentado una novedad ,macarrones y espirales de lenteja roja, de guisante, de quinoa o de bambú dice Pilar Romero

Imatge
Alimentaria 2018 Barcelona . Una de las  novedades con la que se ha presentado Pastas Romero, la empresa centenaria situada en la localidad zaragozana de Daroca, que junto a sus tradicionales pastas alimenticias ha llevado hasta la feria unos macarrones y espirales que podrían parecer los de siempre pero no lo son.

 No están hechos de trigo, sino de lenteja roja, de guisante, de quinoa o de bambú y los delata su color. 


“Es una línea de producto sin gluten, elaborados especialmente para los consumidores celiácos”, señala Pilar Romero, representante de la empresa en la feria catalana.



https://www.heraldo.es/noticias/economia/2018/04/18/cerveza-arroz-magdalenas-cero-azucar-macarrones-lentejas-rojas-innovaciones-con-sello-aragones-1235800-309.html



Los representantes del sector agrario (no todos) y los obtentores de semillas quieren dejar atrás los años de confrontación que ha provocado la obligación del agricultor de pagar por reutilizar su propio grano.

Imatge
Las semillas de la concordia Los representantes del sector agrario (no todos) y los obtentores de semillas quieren dejar atrás los años de confrontación que ha provocado la obligación del agricultor de pagar por reutilizar su propio grano. Y lo han hecho con un convenio «histórico». Chus GarcíaActualizada 24/04/2018 a las 09:46EtiquetasAragónUnión EuropeaAgricultura