diumenge, 17 de juny de 2018

Los nazis se manifiestan contra los refugiados,El partido de extrema derecha España 2000, en contra de la llegada de los inmigrantes del barco Aquarius,Un grupo de nazis.
 |
Fuente
:
Archivo

Los nazis se manifiestan contra los refugiados

El partido de extrema derecha España 2000 ha preparado una manifestación en Valencia en contra de la llegada de los 629 inmigrantes a nuestro país

REDACCIÓN
0 | 


Sáb, 16 Jun 2018 
El partido de extrema derecha España 2000, integrado en la Federación Respeto, ha convocado este sábado a las 19.00 horas en el Puerto de Valencia una manifestación en contra de la llegada de los inmigrantes del barco Aquarius, bajo el lema "Defiende Tus Fronteras: Para las pensiones no hay dinero, para la inmigración no hay control".
José Luis Roberto, el líder de España 2000, ha expuesto en una nota de prensa que la protesta cuenta con la autorización de la Delegación del Gobierno. Asimismo, ha rechazado la etiqueta de racista y manifestado que “la manifestación será el recibimiento oficioso que el partido dedicará a los inmigrantes”.


Ante las declaraciones de la Red Española de Inmigración y Ayuda al Refugiado queremos expresar que E2000 es una formación política legalmente constituida, que ejerciendo su derecho constitucional, se manifestará el próximo sábado no sometiéndose a sus chantajes de monitoreo de delitos de odio por parte de sus servicios jurídicos”, recoge la nota de prensa.
El objetivo de la concentración es “hacer un llamamiento a todos los españoles” para que muestren “su rechazo a las políticas de inmigración”.

https://www.elplural.com/politica/2018/06/15/espana-2000-se-manifiesta-contra-la-llegada-del-aquarius-finde

El Ple de l´Ajuntament de Calaf desestima les al•legacions presentades per un veí que afectaven subvencions destinades a les botigues, la piscina i la Unió Calafina

El Ple desestima les al•legacions presentades per un veí que afectaven subvencions destinades a les botigues, la piscina i la Unió Calafina

Dimecres 13/06/2018
També es va aprovar una modificació urbanística per la futura construcció del tanatori municipal al costat del cementiri i es va desestimar el sistema de videoactes.
Ple 11 de juny
Reordenació urbanística pel futur tanatori
Un dels primers punts del Ple del passat dilluns 11 de juny era una proposta d'aprovació inicial d'una modificació puntual del pla d'ordenació urbanística municipal. Aquesta es referia a la reordenació de l'espai del costat del cementiri per a fer-li un futur tanatori.
CiU va abstenir-se per “no obstaculitzar el projecte”. Tot i això, Joan Caballol, el seu portaveu, va insistir amb què els estudis de costos, tècnics i de serveis no estaven fets i va lamentar que s'hagués vetat la seva proposta perquè “ara ja tindríem tanatori a Calaf”.
El GiC-VV hi va votar a favor perquè la seva aposta també era situar-lo al costat del cementeri. Tot i això, també van lamentar que s'hagi "tardat tres anys a fer la modificació urbanística" i van voler manifestar que no tenien informació detallada de com es faria i que per tant, no podien valorar si el projecte s'estava fent bé o no.
Jordi Badia, alcalde de Calaf, va voler matisar que Junts per Calaf no va vetar el projecte de tanatori plantejat per CiU sinó el “model de tanatori privat” ja que l'exemple recent d'Artés no els ho aconsellava. En aquest sentit, Badia va insistir que la proposta de l'equip de govern és un "tanatori de titularitat municipal", a preus públics però amb una "gestió privada d'accés universal" per totes les funeràries.
Al·legació per les modificacions de crèdit pel projecte de les botigues, la piscina i la Unió Calafina
El proper punt del Ple proposava no admetre a tràmit l'al•legació presentada per un veí en relació als expedients número 14, 15 i 16 /2018. Aquesta reclamació afectava una partida de 150.000 euros en subvencions de la Diputació a través del Programa Complementari de Reforma i Millora d'Equipaments, destinats als projectes de les botigues antigues, la piscina municipal i la Unió Calafina.
CiU va explicar que si el que es votava eren els tres punts del pressupost, s'haurien d'abstenir perquè el seu posicionament no havia canviat sobre el pressupost. Finalment, tal com demanava l'informe de secretaria, van votar a favor d'aprovar inadmetre l'al•legació perquè estava “poc justificada”. A més, van manifestar que no és podia “permetre perdre subvencions del 100%”, tot i que potser ells no prioritzarien aquests projectes. Tot i això, J. Caballol, va manifestar que si el veí que ho havia demanat volia intervenir en el Ple i explicar-se, ho trobaven correcte.
Per la seva part, el GiC-VV van votar-hi en contra per motius de procediment i no pel contingut. Neus Aparicio va explicar que el seu grup votava "en contra de les modificacions de crèdit com a procediment”. A més, en aquest cas, tampoc entenien la fórmula “d'inadmissió a tràmit” i consideraven que s' hauria d'haver fet una “no acceptació per manca d'objecte”. A més, va manifestar que el que cal és que el govern és sotmeti a “una moció de confiança” per aprovar el pressupost i “negociar més amb l'oposició”.
Jordi Badia, alcalde de Calaf, va respondre al GiC-VV que en el cas d'aquestes subvencions que arriben al 100%, "és impossible incloure-les en el pressupost que es planifica al mes d'octubre" fins que no les atorguen. Així doncs, Badia va defensar que “no hi ha cap altra manera que les modificacions de crèdit per acceptar les subvencions” i que, en aquest cas, la política i argument del GiC-VV no tenia “massa sentit”. Pel que fa a la intervenció del veí, Badia va explicar que no era regidor i que en aquesta punt del Ple no podia intervenir, però que a la part final, en el torn del públic ho podria fer - tot i que no ho va fer -.
Així doncs, amb els 5 vots a favor de JxCalaf, l'abstenció de CiU i els 3 vots en contra del GiC es va aprovar inadmetre les al•legacions i per tant, va quedar aprovada definitivament la modificació de crèdit del pressupost per acceptar les tres subvencions.
Contractació del sistema de videoactes
Un dels altres punts del Ple va ser l'aval per contractar el sistema de videoactes a través de la compra agregada de l'Associació Catalana de Municipis. Aquest sistema, permet poder visualitzar en directe els Plens i automatitza la transcripció literal de les actes. El cost per implementar-ho, que està aprovat en el pressupost, és de 24.1800€ en instal•lació i 5.539€ euros anuals en manteniment.
Junts per Calaf va presentar la proposta però va manifestar que s'abstindria, ja que tot i que era un reclam de l'oposició i proposta de secretaria, trobaven “excessiu el cost per un municipi com Calaf”. Badia, va proposar al Ple altres alternatives més econòmiques com la contractació de la gravació del Ple a una empresa externa i retransmissió en directe, amb un cost d'uns 160 euros per Ple o la retransmissió amb un mòbil a través de xarxes socials com facebook o youtube.
CiU va votar a favor del sistema de videoactes tot i que van lamentar que a la comissió informativa no s'hagués informat de les altres alternatives. També van manifestar que el seu grup “aposta per la transparència” i creuen que pel que fa a “administrar les dades de l'Ajuntament”, penjar-ho al youtube no és una "manera correcta" i en canvi el sistema de videoactes és oficial.
Josep Casulleras del GiC-VV va explicar que entenen que hi ha maneres “senzilles i accessibles” de retransmetre els plens i que la proposta de les videoactes “no tenia massa sentit” pel seu cost. Tot i això, si l'equip de govern no pensava aprovar-ho, no entenien perquè ho proposaven. Finalment, va demanar que la propera proposta que es faci representi fer “públics, accessibles i permanents els plens”, que és el que ells simplement reclamen, ja que amb els àudios no passa.
Badia va defensar que amb el sistema d'àudios no s'havia pagat una plataforma il•limitada perquè les descarregues i escoltes són “ínfimes” i no té sentit guardar un àudio de fa 3 anys. Tot i això, amb el tema video creia que tindria més interès per part de la gent.
Al final doncs, no es va aprovar el sistema de videoactes amb 5 abstencions, 3 vots en contra i 3 vots a favor.

Calaf aprova una moció en suport dels professors de l'IES Palau i una per l'alliberament dels presos polítics i retorn dels exiliats


Calaf aprova una moció en suport dels professors de l'IES Palau i una per l'alliberament dels presos polítics i retorn dels exiliats

Dimecres 13/06/2018
Al passat Ple de dilluns 11 de juny es van aprovar per unanimitat una moció en suport al professorat de l'IES Palau de Sant Andreu de la Barca i una per l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'estat espanyol. 
Els tres grups que conformen el consistori, Junts per Calaf, CiU i GiC-VV van aprovar per unanimitat presentar conjuntament i donar suport a dues mocions viculades amb la defensa de l'escola pública catalana i dels drets polítics i socials. 
Pancarta llibertat presos polítics
La primera moció era en suport al professorat de l'IES Palau de Sant Andreu de la Barca que havia proposat l'Assemblea de professorat del Palau i la Pataforma de suport 9 del Palau de Sant Andreu de la Barca. 
El text, demana "l'immediat arxiu del procediment judicial obert contra els professors d'aquest centre i d'altres iniciats amb la mateixa motivació contra professionals de l'escola pública catalana" i exigeix que s'aturi la "campanya de criminalització" contra el model educatiu català i que les institucions educatives i polítiques facin públic l'informe de la inspecció educativa que exonerava el professorat d'El Palau.
Finalment, manifesta "l'absolut compromís amb la convivència i la pau entre totes les persones que viuen a Catalunya, així com també amb la resta de pobles de l'Estat espanyol, Europa i el món".

L'altra moció exigia l'alliberament de presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'Estat espanyol.
En aquesta es manifesta que cali "garantir el respecte absolut dels seus drets polítics, ciutadans i humans, sense veure's sotmesos a cap judici pel seu lliure exercici polític" i a més, manifesta "suport incondicional als alcaldes i alcaldesses investigats per la fiscalia només per posar urnes".  
Per acabar, denuncia la "manca de separació de poders a l'estat espanyol, així com la manipulació i coacció dels mitjans de comunicació per part de l'estat". 

http://www.calaf.cat/actualitat/noticies/calaf-aprova-una-mocio-en-suport-dels-professors-de-lies-palau-i-una-per-lalliberament-dels-presos-politics-i-retorn-dels-exiliats.html

Seguidors de la selecció Española( La Roja con sangre azul) ,canten el 'Cara al sol' pels carrers de Barcelona

Resultado de imagen de Seguidors de la selecció canten el 'Cara al sol' pels carrers de Barcelona

Seguidors de la selecció canten el 'Cara al sol' pels carrers de Barcelona

Marc Villanueva
Foto: Telecinco
Barcelona. Dissabte, 16 de juny de 2018

D'entre les moltes repercusions de l'empat del primer partit de la Roja a Rússia n'hi ha una que s'ha fet viral gràcies a Gabriel Rufián. El diputat d'ERC amb més de mig milió de seguidors a twitter a repiulat un vídeo d'uns seguidors de la selecció que després de l'empat van anar celebrant-lo pel carrer a Barcelona entonant un himne diferent del lo-lo-lo-lo oficial: el franquista Cara al sol:
La polèmica sobre si Ada Colau havia de facilitar una pantalla gegant per seguir els partits d'Espanya ha quedat superada per una colla de disbauxats amb banderes espanyoles, de lluny sembla que constitucionals i no de l'àliga franquista que llueixen a alguns camps de futbol. Se saben la lletra del Cara al sol i la canten a cor què vols. I la xarxa es rebota:
Q li semble senyora @AdaColau ?, vagi posant pantalles per veure la roja, mentres, hem d’escoltar com aquets fans de la roja van cantant el “Cara el sol”, o “Puigemont a prisión”. Penós !!!
la roja


twitter

Encara bo que van empatar i els madridistes els esclatarà el cap: el seleccionador expulsat per fitxar pel Madrid i l'estrella Cristiano Ronaldofingeix penals ara contra els interessos d'Espanya. Florentino, enemic públic número 1 de la selecció.
https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/seguidors-seleccio-cara-al-sol_278931_102.html

Vox es líder entre los militares y adelanta al PP en los cuarteles de la Guardia Civil Si las elecciones se celebrasen solo en los cua...