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S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 29, 2018

La revolució dels advocats: la conversa íntegra d’Alonso-Cuevillas i Boye

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La revolució dels advocats: la conversa íntegra d’Alonso-Cuevillas i Boye Transcripció íntegra del debat de Jaume Alonso-Cuevillas i Gonzalo Boye per als subscriptors de Vilaweb
Quan va acabar el debat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb Jaume Alonso-Cuevillas i Gonzalo Boye, a VilaWeb vam tenir el convenciment que havíem de transcriure’l. La transcripció literal era l’única manera que les paraules del debat travessessin els murs de les presons per mitjà de VilaWeb Paper, que precisament avui, celebra el primer aniversari. Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull tenen prohibit, entre moltes més coses, que els familiars i amics els passin continguts digitals. Tanmateix, ara podran llegir aquestes paraules, que són un autèntic combat per a la democràcia i una esperança real per a tots, malgrat la descripció crua i sense concessions que fan del funcionament de la justícia espanyola.

Pasta de sémola de trigo duro, una "estrella" que sabe cómo renovarse,restauración italiana y sigue las tendencias más generales de consumo fuera del hogar,

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Pasta de sémola, una "estrella" que sabe cómo renovarse19 de junio de 2018
7 min.El mercado de la pasta de sémola es un pilar de la restauración italiana y sigue las tendencias más generales de consumo fuera del hogar, incluso si está influenciado por macro-factores que guían las elecciones del consumidor en los alimentos. "Al final - él reflejaMarco Gandolfi, gerente de canal del servicio de comidas de Barilla: lo que hace que la pasta sea siempre una opción ganadora es su facilidad de manejo y adaptación, tanto en la preparación como en el consumo. El ejemplo, desde el punto de vista de los restauradores, es su flexibilidad en los procesos de cocción profesionales que se encuentran en los diversos segmentos: desde el catering hasta las cadenas fast-casual. Desde el punto de vista de los consumidores, sin embargo, es la mediación entre el modo peligroso, alabando la carbofobia y las opciones más conscientes de una dieta con más alimentos de origen vegetal, como la pasta…