diumenge, 12 d’agost de 2018

José Luís Garci es fa fotos als toros amb Sánchez Dragó i Pedro J. Ramírez,carrega contra el president Quim Torra,Va dirigir "Qué grande es el cine" on convidava el més granat de la dreta casposa. 10 anys cobrant de TVE.Als més joves els dirà poc el nom del director de cinema José Luís Garci. Als 74 anys ja en fa molts que no fa pel·lícules però per sempre més apareixerà a la wikipèdia com el primer Oscar de Hollywood espanyol, per Volver a empezar. L'honora saber que el seu temps ha passat quan a una entrevista a El Español afirma "La gloria es salir en los crucigramas", allà on diu diu "Director de Cine, cinco letras". L'home és un nostàlgic però els temps en què Esperanza Aguirre li va finançar una macroproducció sobre el Dos de Maig han passat. Així que es dedica a pagar deutes atacant l'independentisme.
garci aguirre gtres
GTRES
Garci: "Lo de Catalunya es un esperpento. Puigdemont y Torra están más cerca de una extrema derecha peligrosa. Son supremacistas. Torra ha publicado cosas que en otro país le hubieran costado, mínimo, una vigilancia continua. Son todo menos demócratas. El otro día decía un columnista que no les daría la mano; yo tampoco". Ell als presidents no els dona la mà, la para. A Esperanza Aguirre li va parar la mà i li van caure 15 milions d'euros i la pel·lícula Sangre de Mayo va recaptar-ne 700 mil. Negoci rodó, per Garci. Va posar un català a protagonitzar-la: Quim Gutiérrez i a Paula Echevarría. No van anar ni els instagramers.
sangre de mayo 643891233 large
Garci no ha entrat a la modernitat. Viu del seu èxit El crack i pretén seguir fent continuacions d'aquella pel·lícula. Interessant quan sent director de cinema confessa "Mi último vínculo con las telecomunicaciones fue el fax". L'única xarxa social que hi ha amb el seu nom se'n fot d'ell i les seves pel·lícules lentes i d'època:


Interior, día.
Un señor entra en casa y hay otro señor. Los dos tienen bigote.
- Buenos días
- Buenos días
Per Garci Puigdemont és proper a la ultradreta mentre el director es fa fotos als toros amb Sánchez Dragó i Pedro J. Ramírez. El cinema el té per un rara avis de dretes a un gremi esquerranós. I per un vanitós, com quan predicava des de TVE al seu xiringuito Qué grande es el cine on convidava el més granat de la dreta casposa. 10 anys cobrant de TVE. Qué grande es tu bolsillo.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/jose-luis-garci-carles-puigdemont_295908_102.html
Carlin: "A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena",que ha processat per rebel·lió i enviat a presó el gruix del Govern de Carles Puigdemont.CAS 1-O

Carlin: "A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena"

El Nacional
Foto: ACN
Girona. Dimarts, 27 de març de 2018
Resultado de imagen de Carlin: "A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena"
"A qui s'ha de tancar a la presó és al jutge Llarena". Així de contundent es mostra l'escriptor i periodista britànic John Carlin sobre l'actuació del magistrat de la sala segona del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que ha processat per rebel·lió i enviat a presó el gruix del Govern de Carles Puigdemont.
En una entrevista al Diari de Girona, Carlin aborda la reacció de l'Estat davant el procés independentista català i afirma que hi ha hagut un cop d'Estat: "Fins i tot jo, que conec Espanya, estic quasi en estat de xoc. No m'esperava aquesta reacció... reaccionària. Per a mi, a Espanya hi ha hagut un cop d'estat", afirma.
Al seu parer, qui governa en realitat són els jutges: "El poder judicial, representat pel jutge Llarena, ha pres el control del país. El Govern no decideix res, ho decideix un jutge. En Llarena ha fet un cop d'estat. Si en Rajoy té un gram d'intel·ligència política, ha d'entendre que el que passa no és bo ni per a Espanya ni per a Catalunya".
En aquest punt, Carlin afirma, no sense admetre la seva preocupació per dir-ho: "Per mi, a qui s'ha de tancar a la presó és el jutge Llarena. Afortunadament avui torno a Londres, però si li surt de les pilotes, potser em demana l'extradició, perquè el jutge Llarena fa el que li surt de les pilotes", sosté.
 https://www.elnacional.cat/ca/politica/carlin-tancar-preso-llarena_252621_102.html

Vox es líder entre los militares y adelanta al PP en los cuarteles de la Guardia Civil Si las elecciones se celebrasen solo en los cua...