Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’agost 20, 2018

Bombers de tot el món donen el seu suport als drets fonamentals dels catalans

Imatge
Bombers de tot el món donen el seu suport als drets fonamentals dels catalans Una pàgina web denuncia la situació que es viu al país i demana la solidaritat dels companys d'arreu del planeta perA.S.20/08/2018 10:45 | Actualitzat a 20/08/2018 11:01 Un col·lectiu de bombers catalans ha posat en marxa una pàgina web on demanen el suport dels seus companys de tot el món en defensa dels drets fonamentals dels ciutadans del país, vulnerats per l'estat espanyol. A la plana, que ja ha rebut adhesions de bombers del Quebec, Itàlia, la Catalunya Nord, Brasil, els Estats Units, Argentina i les Illes Balears, entre d'altres, s'explica com durant les setmanes anteriors al referèndum d'autodeterminació de l'1-O es van començar a violentar els drets democràtics bàsics dels catalans, com ara les llibertats de premsa, expressió i reunió. També es denuncia com els funcionaris i els càrrecs electes van ser "amenaçats amb inhabilitacions, multes i accions judicials".

En …

L´ ultra-ferotge Aràbia Saudita decapita la jove Esra al Ghamgamempresonada per manifestar-se pacíficament per la democràcia i la llibertat dels presos polítics.

Imatge
Aràbia Saudita decapita a una jove empresonada per manifestar-se pacíficament per la democràcia i la llibertat dels presos polítics. 20 D'AGOST DE 2018 Comparteix
Share 443Tweet 0

Vittorino Andreoli: "Somos la sociedad del homo stupidus stupidus stupidus ... Hoy solo los imbéciles pueden ser felices"

Imatge
Vittorino Andreoli: "Somos la sociedad del homo stupidus stupidus stupidus ... Hoy solo los imbéciles pueden ser felices"El psiquiatra de Huffpost: "La destructividad, la frustración y la inseguridad son las características de nuestro tiempo: somos la sociedad del miedo y dominamos la cultura del enemigo"