Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’octubre 28, 2018

El 4 de noviembre todos a Alsasua"No pasaréis por Euskal Herria": Alsasua se prepara para recibir a Rivera,rechazo a Cs y Vox,“banda de provocadores”

Imatge
Pancarta contra Albert Rivera por su visita a Alsasua el próximo 4 de noviembre.   Twitter POLÍTICA   NACIONALISMO "No pasaréis por Euskal Herria": Alsasua se prepara para recibir a Rivera En una de las pancartas que exhiben los 'abertzales' aparece el líder de Cs boca abajo y pintado con una mancha roja en la cabeza, imitando sangre. Rivera llevará a Savater a Alsasua para evitar que Vox capitalice su mitin Cs celebrará el próximo acto de su plataforma en Alsasua: "A la Guardia Civil se le respeta" 28 octubre, 2018   01:06   ALTSASU-ALSASUA   ALBERT RIVERA   CIUDADANOS   VOX Íñigo Zulet    @inigozulet “¡No pasaréis por Euskal Herria! ¡El 4 de noviembre todos a  Alsasua !”. Es la hostil  bienvenida  que le espera a  Ciudadanos  el domingo que viene en esta localidad navarra. Después de que la plataforma  España   Ciudadana  -promovida por los de  Albert   Rivera - anunciara que visitaría la Comunidad Foral para organizar un acto en

Puigdemont i Junqueras avalen la proposta de Vendrell d'una "gran manifestació a Europa"

Imatge
Puigdemont i Junqueras avalen la proposta de Vendrell d'una "gran manifestació a Europa" "Hem de fer la mobilització més gran de la història", diu l'exconseller per Q.S. (TV3) 28/10/2018 00:14 | Actualitzat a 28/10/2018 00:33 Jordi Sànchez, Carles Puigdemont i Xavier Vendrell  |  GEMMA AGUILERA Internacionalització de la causa catalana a través de la mobilització. Amb aquesta premisa, l'exconseller i un dels organitzadors de la logística del Referèndum, Xavier Vendrell, ha proposat  "fer una gran manifestació de la història"  a Europa.  " Hem de fer la mobilització més gran de la història i mirar cap a Europa",  ha abonat Vendrell en una entrevista al FAQS de TV3 emesa aquesta nit.  "Hem de posar pressió a nivell internacional i aconseguir l'ajuda de ciutadans anglesos, francesos, alemanys..." , ha afegit. "Ho hem de fer com els catalans sabem fer", ha clamat.