Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 7, 2018

El PP ha salvat el ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, de ser reprovat al Senat pel cas Abengoa,

Imatge
El  PP  ha salvat el ministre d'Afers Exteriors,  Josep Borrell , de ser reprovat al Senat pel cas Abengoa, utilitzant la seva majoria absoluta a la Cambra Alta per rebutjar la moció presentada pel PDeCAT. Encara que ERC, PNB i EH-Bildu sí que han donat suport a la iniciativa, aquesta no podia ser aprovada sense el suport dels populars. El text demanava la reprovació i la dimissió de Josep Borrell, o en el seu cas que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el destituís després de la polèmica pel cas Abengoa. El portaveu del PP en el Senat,  Ignacio Cosidó , ha reconegut que encara que el seu grup tindria motius per criticar i fins i tot reprovar Borrell, les raons adduïdes pel PDeCAT no són compartides pel PP. De fet, ha assegurat que són "just el contrari del que nosaltres reprovaríem el ministre", al qual ha demanat més contundència i més determinació per defensar la unitat d'Espanya i la Constitució especialment davant de tercers països.

Los mandos de los Mossos aseguran que el Estado Españolles tendió una trampa para acusarlos de rebelión

Imatge
Los mandos de los Mossos aseguran que el Estado les tendió una trampa para acusarlos de rebelión Por   Beatriz Talegón  -   06/11/2018   2 Compartir en Facebook   Compartir en Twitter     Según la información publicada esta misma mañana por El Món, fruto de la investigación realizada por el periodista Quico Sallés, los jefes de los Mossos “concluyen que el Estado les tendió trampas para construir el relato de violencia”. Las declaraciones realizadas al periodista, indican que les traicionaron (a los Mossos). Literalmente, señalan que “no fueron leales, que les engañaron para llegar donde están actualmente: la Prefectura acusada de rebelión y los mossos desmoralizados”. En este sentido, y según informa El Món, los mandos consideran que ha habido premeditación por parte del Estado para crear el relato de violencia, innación y pasividad de la policía catalana, y así desmontar el cuerpo de los Mossos. Esta versión se ve respaldada en la docu

Amnistía Internacional ve “injustificable” la prisión de Jordi Sànchez y Jordi Cuixart

Imatge
AMNISTÍA INTERNACIONAL Amnistía Internacional ve “injustificable” la prisión de Jordi Sànchez y Jordi Cuixart La organización carga contra las últimas decisiones del Supremo y del Constitucional Otros Cerrar Compartir en Linkedin Compartir en GooglePlus Compartir en Pinterest 1031 Conéctate Enviar por correo Imprimir PERE RÍOS Barcelona  15 OCT 2018 - 21:30 CEST Jordi Cuixart (izquierda) y Jordi Sànchez, ante la Audiencia Nacional.   JAIME VILLANUEVA Amnistía Internacional se ha posicionado este lunes de manera tajante a favor de la libertad de los líderes independentistas Jordi Sànchez y Jordi Cuixart, que fueron los primeros encarcelados por el  procés  y que este martes cumplen un año en prisión preventiva. La organización considera que no está justificada esta medida y que deben ser retirados los cargos de rebelión que pesan sobre ambos por liderar una concentración en la capital catalana cuando se estaba produciendo un registro judicial.

Allau de grans multinacionals que han vingut a Catalunya a establir-hi seu o que han potenciat la que tenien després del referemdum per la Republica Catalana de el 1 de Octubre 2017.

Imatge
Allau de grans multinacionals que han vingut a Catalunya a establir-hi seu o que han potenciat la que tenien, després del referendum per la República  Catalana de el 1 de Octubre 2017. L'any de la fuga de seus, que començaria amb els trasllats del Banc de Sabadell i CaixaBank i la creació del reial decret-llei per part del govern de Rajoy per poder fer trasllats exprés, ha construït  un relat que comença a fer aigües , sobretot després que, fa pocs dies, se sabés que  l'Estat va retirar molts milions dels bancs catalans  per forçar els trasllats. L'any de la fuga de seus, en realitat, no ha comportat només "fugides" fora de Catalunya, sinó també una allau de grans multinacionals que han vingut a Catalunya a establir-hi seu o que han potenciat la que tenien. Des de l'aprovació d'aquest decret-llei, van traslladar la seva seu fins a 2.501 empreses, segons les dades de la Conselleria d'Empresa i Coneixement. Amb tot, "Catalunya continua