Pedro Sánchez: “M’ofèn que Pep Guardiola digui que Espanya és un país autoritari”



Pedro Sánchez: “M’ofèn que Pep Guardiola digui que Espanya és un país autoritari”

 El president del govern espanyol critica l’entrenador del Manchester City en una entrevista al diari ‘Marca’

 El president Torra reacciona assegurant: “Un país que té presos polítics i exiliats, centenars de represaliats on es vulneren els drets civils dels seus ciutadans, amb les clavegueres en marxa, és indubtablement, un estat autoritari”

El pre­si­dent del govern espa­nyol, Pedro Sánchez, ha asse­gu­rat que l’ofèn que l’exen­tre­na­dor del FC Bar­ce­lona i actual tècnic del Manc­hes­ter City, Pep Guar­di­ola, digui que Espa­nya és un estat auto­ri­tari i ha recal­cat que “aquest mateix Estat de què parla li va ofe­rir ser entre­na­dor de La Roja’ en un moment deter­mi­nat”.
En una entre­vista al diari Marca publi­cada aquest dimarts, Sánchez qüesti­ona la mani­fes­ta­ci­ons de l’actual tècnic del Manc­hes­ter City sobre les rela­ci­ons de l’Estat amb Cata­lu­nya que, a més de moles­tar-lo, l’ofe­nen, perquè “no és cert res del que diu sobre això”.
Les decla­ra­ci­ons de Pedro Sánchez han pro­vo­cat la reacció del pre­si­dent de la Gene­ra­li­tat, Quim Torra, que a través de Twit­ter li ha res­post: “Un país que té pre­sos polítics i exi­li­ats, cen­te­nars de repres­sa­li­ats, on es vul­ne­ren els drets civils dels seus ciu­ta­dans, amb les cla­ve­gue­res en marxa, on l’Advo­cat de l’Estat - gover­nat pel PSOE- vol impu­tar votants de l’1O, és, indub­ta­ble­ment, un estat auto­ri­tari”.
Guar­di­ola va fer aques­tes decla­ra­ci­ons sobre un estat auto­ri­tariel juny del 2017 quan va par­ti­ci­par en un acte uni­tari per la inde­pendència d’Òmnium Cul­tu­ral i l’ANC , en què va lle­gir el mani­fest Referèndum és democràcia.
A Pedro Sánchez tam­poc li sem­bla “nor­mal” que la selecció espa­nyola porti més de 50 anys sense dis­pu­tar un par­tit al País Basc ni que tam­poc ho faci a Cata­lu­nya. “Hi ha una gran afició en tots dos llocs al bon fut­bol i La Roja ho prac­tica així que espero que se solu­ci­oni”, afirma.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico