Laura Borràs: “Espanya continuarà sent ingovernable fins que tingui una proposta per a Catalunya”

Borràs: “Espanya continuarà sent ingovernable fins que tingui una proposta per a Catalunya”

 La diputada de JxCat es refereix a Sánchez com “el campió del no diàleg o del diàleg retòric”

La dipu­tada de JxCat al Congrés Laura Borràs ha avi­sat que “Espa­nya con­ti­nuarà sent ingo­ver­na­ble fins que tin­gui una pro­posta per a Cata­lu­nya”. En una entre­vista a ‘Els Matins de TV3’ ha lamen­tat que de moment la pro­posta és el 155 i això, segons ha afe­git, demos­tra la seva “mio­pia política”. “Quan menys­prea Cata­lu­nya, no se’n surt en gover­nar Espa­nya. Ha de bus­car una solució política, no una solució penal o judi­cial”, ha argu­men­tat fent referència al PSOE. Borràs ha car­re­gat con­tra el líder soci­a­lista, Pedro Sánchez, a qui ha acu­sat de ser “el campió del no diàleg o del diàleg retòric”.
Per a Borràs, el “vode­vil” dels últims mesos demos­tra que Espa­nya no té cul­tura de pac­tar i de dia­lo­gar i pel que fa a les cul­pes, ha asse­nya­lat Sánchez. “Té molts números qui tenia l’encàrrec de fer govern”, ha defen­sat.
D’altra banda, ha afir­mat que JxCat s’ha man­tin­gut en el ‘no ’ a Sánchez per “coherència i fer­mesa” i no per “immo­bi­lisme”. En aquest sen­tit, ha recor­dat que va ser Sánchez qui es va aixe­car de la taula del diàleg i ha afe­git que seria un “acte d’irres­pon­sa­bi­li­tat molt gran” donar suport a la inves­ti­dura del líder soci­a­lista tenint en compte que només té el 155 com a pro­jecte per a Cata­lu­nya.
“Diàleg, urnes i inde­pendència”
Borràs ha apro­fi­tat la seva inter­venció a la sessió de con­trol al govern espa­nyol en fun­ci­ons d’aquest mateix dime­cres per avi­sar l’exe­cu­tiu de Pedro Sánchez que l’“única res­posta” que pot pren­dre l’inde­pen­den­tisme davant del que ha con­si­de­rat immo­bi­lisme per part de l’Estat és “diàleg, urnes i inde­pendència”. Ho ha fet després d’inter­ro­gar el minis­tre d’Agri­cul­tura, Luis Pla­nas –havia de fer-ho a la vice­pre­si­denta del govern espa­nyol, Car­men Calvo, però no era pre­sent a l’hemi­ci­cle, la qual cosa li ha val­gut la crítica de Borràs–, sobre la mani­fes­tació inde­pen­den­tista de la Diada de l’11 de setem­bre. “Deu anys de mani­fes­ta­ci­ons pacífiques no són un enar­di­ment”, ha subrat­llat. Pla­nas li ha etzi­bat que el nom­bre de mani­fes­tants va ser sig­ni­fi­ca­ti­va­ment menor que altres anys i ha ani­mat JxCat a “esco­llir el camí de la Cons­ti­tució i la llei” perquè “fora de la llei no hi haurà cap diàleg pos­si­ble”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico