Els unionistes han provocat 139 incidents violents a Catalunya-Carlos Herrera se pone al frente de la campaña machista


Els unionistes han provocat 139 incidents violents a CatalunyaL'augment de manifestacions espanyolistes a la tardor va anar acompanyada d'un augment en el nombre d'incidents violents L'augment de manifestacions espanyolistes a la tardor va anar acompanyada d'un augment en el nombre d'incidents violents


L'augment de manifestacions espanyolistes a la tardor va anar acompanyada d'un augment en el nombre d'incidents violents. 139 incidents violents, 86 dels quals amb un component d'agressió física i un mínim de 2 casos de violència sexual. És el balanç de les diferents manifestacions convocades pels nacionalistes espanyols a Catalunya en contra de la independència entre el 8 de setembre i l'11 de desembre del 2017.
Les dades d'aquests episodis violents, silenciats per la majoria de mitjans, consten a 'En nom d'Espanya', una investigació del fotoperiodista Jordi Borràs que forma part de l'Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàtics d'aquest any. Es tracta d'incidents que s'han detectat i contrastat a partir de fonts periodístiques, policials i testimonials. Van tenir lloc arreu del país: Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Tarragona, Sant Vicenç dels Horts, Campdevànol, Premià de Mar, Manlleu, Girona, Figueres, Lleida, L'Escala, Palamós, Mataró, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Reus, Manresa, Salt o Viladecans, entre d'altres poblacions.
La iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils torna a treure a la llum una sèrie de reportatges en profunditat sobre temes "silenciats" o "maltractats" pels mitjans convencionals.  A més de la violència espanyolista, que incomoda especialment els mitjans de Madrid i alguns de Barcelona pel contrast amb l'absència d'incidents durant les manifestacions sobiranistes, l'anuari també publica un reportatge de la periodista Nora Miralles que explica com diverses empreses amb una forta presència als Països Catalans són algunes de les principals beneficiàries dels fons europeus de seguretat i control de fronteres d'agències com Frontex. Altres reportatges d'aquesta edició de l'Anuari aborden el control de la mala qualitat de l'aire al Camp de Tarragona, les conseqüències de la mala alimentació, la gestió privada de l'aigua a la Catalunya del Nord i la figura de Manuel de Pedrolo.
L'edició 2017 del volum també inclou sis articles d'anàlisi a càrrec d'experts que reflexionen sobre qüestions que han marcat el periodisme a Catalunya durant el 2017. És el cas de la crítica de l'ARA Mònica Planas, que reflexiona sobre com el tractament dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils per part d'alguns mitjans de comunicació va estar condicionat per l'antiindependentisme.

https://www.ara.cat/politica/nova-legislatura-temps-real_12_1951724809_84217.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=ara

Imagen relacionada
Resultado de imagen de irene montera y Carlos Herrera con ciudadanos
El periodista destaca que este jueves, además del nombramiento de Luis de Guindos como vicepresidente del Banco Central Europeo -"al que el PSOE no apoyó porque no es mujer y no le va a dar tiempo al cambio de sexo"-, lo "divertido" estaba en las declaraciones de Montero, "que es la número dos de Podemos por vía conyugal o por vía meritoria".
Según Herrera, la portavoz de Unidos Podemos quiere sumarse "a aquella señora que llegó a ser Ministra de un Gobierno de España", Bibiana Aído, y su "miembros y miembras". "Esta (por Irene Montero) se lo toma en serio y quiere que la Real Academia lo contemple porque es la lucha de la mujer, etcétera, etcétera". 
Resultado de imagen de  Carlos Herrera se pone al frente de la campaña machista

"Ahora resulta que el feminismo consiste en que todas las palabras acaben en 'a'. Y las que acaben en 'a' por si mismas habrá que reforzarlas", dice Herrera que, "si ya nos ponemos a jugar con las 'a' y las 'e'", propone que se llame a "Adriana Lastre" a la Vicesecretaria General del PSOE por salir en defensa de Montero.
Además del comunicador de la Cadena COPE, el ministro de Educación y portavoz del Gobierno, Iñigo Méndez de Vigo, también  se burló de la portavoz de Unidos Podemos asegurando que el Gobierno "mejorará mucho el sistema educativo en España".

Las redes sociales se han sumado al llamamiento de Herrera y han criticado a Irene Montero.

Resultado de imagen de irene montera y Carlos Herrera con ciudadanos

http://www.eldiario.es/rastreador/Montera-Carlos-Herrera-Unidos-Podemos_6_738486150.html

Resultado de imagen de Carlos Herrera con girauta sostres de juerga ciudadanos

Resultado de imagen de Carlos Herrera con girauta ,sostres , ciudadanos

Imagen relacionada

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico