#PRIMAVERACATALANA -El pronòstic de Fachin sobre el futur de Llarena

CAS 1-O

El pronòstic de Fachin sobre el futur de Llarena

El Nacional
Foto: EFE
Barcelona. Divendres, 23 de març de 2018
Resultado de imagen de El pronòstic de Fachin sobre el futur de Llarena
L'exdiputat de Podem Albano Dante Fachin ha pronosticat que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena acabarà a la presó, després de la interlocutòria que ha dictat contra 18 càrrecs del Govern pel referèndum de l'1 d'Octubre.
Fachin ha fet especial referència al relat que ha usat el magistrat respecte a la concentració que es va convocar el 20 de setembre davant de la Conselleria d'Economia, perquè l'ha vinculat a la violència. L'exdiputat de Podem ha assegurat que ell hi era, i que no es va impedir l'entrada al departament.
"Jo vaig ser aquell matí a les portes d'Hisenda. A la porta, al costat del guàrdia civil que custodiava. Per la porta van entrar i sortir desenes de persones. Llerena acabaràs al trullo", ha indicat.


Jo vaig ser aquell matí a les portes d'Hisenda. A la porta, al costat del GC que custodiava. Per la porta van entrar i sortir desenes de persones. Llerena acabaràs al trullo.
 https://www.elnacional.cat/ca/politica/pronostic-fachin-futur-llarena_251103_102.html



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico