El CIS també reconeix que TV3 és la televisió preferida dels catalans i RAC 1 i Catalunya Ràdio són les emissores preferidesEl CIS també reconeix que TV3 és la televisió
preferida dels catalans a l’hora d’informar-se
El 46,2% dels enquestats escull la televisió pública catalana, mentre que
RAC 1 i Catalunya Ràdio
són les emissores preferides per a informar-se a través de la ràdio

Malgrat l’ofensiva del govern espanyol i el bloc del 155 contra TV3, aquesta cadena continua sent la principal opció dels catalans a l’hora d’informar-se. Així ho demostra l’enquesta postelectoral del CIS, que recull que el 46,2% dels enquestats escull TV3 per a seguir la informació política i electoral. En segona posició se sitúa La Sexta, amb un percentatge clarament menor (18,5%). La resta de cadenes queden ben lluny, amb percentatges menors al 10%.

Les emissores catalanes també són la principal opció a l’hora de seguir la informació política i electoral a través de la ràdio. RAC 1 se sitúa en primera posició amb el 32,6%, mentre que Catalunya Ràdio la segueix amb un 28,6%. Com en el cas de les televisions, la resta d’emissores també queden ben lluny, i la Cadena SER se sitúa en tercera posició amb un 11,1%.

Pel que fa a la premsa digital, VilaWeb és el digital català preferit pels enquestats a l’hora de seguir la informació política i electoral: l’1,1% l’escull entre tota la premsa escrita i en línia de Catalunya i l’estat espanyol.

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-cis-tambe-reconeix-que-tv3-es-la-televisio-preferida-dels-catalans-a-lhora-dinformar-se/

Entrades populars d'aquest blog