Passa al contingut principal

L'economista Xavier Sala-i-Martín ha picat el crostó al president de Ciutadans, Albert Rivera, després que aquest ha penjat un tuit amb les fotografies de professors de Sant Andreu de la Barca

CAS 1-O

Sala-i-Martín pica el crostó a Albert Rivera

El Nacional
Foto: Roberto Lázaro
Barcelona. Diumenge, 29 d'abril de 2018
Resultado de imagen de Sala-i-Martín pica el crostó a Albert Rivera
L'economista Xavier Sala-i-Martín ha picat el crostó al president de Ciutadans, Albert Rivera, després que aquest ha penjat un tuit amb les fotografies de professors de Sant Andreu de la Barca demanant que el govern espanyol els apliqui sancions.
"Els mestres separatistes que van assenyalar públicament fills de guàrdies civils a Catalunya. La Fiscalia els investiga per delictes d'odi, però el govern d'Espanya diu que no els obrirà expedient. Amb cobardia mai no es venç el nacionalisme [català]", ha indicat Rivera al·ludint a una publicació del diari El Mundo.
Sala-i-Martín ho ha considerat una mostra de la Marca Espanya. "Si respectessin l'estat de dret, abraçarien la presumpció d'innocència. Però no. Els neofranquistes "saben" que tot sobiranista, pel fet de ser-ho, és culpable de qualsevol acusació, sigui o no sigui veraç, i ha de ser perseguit. I qui no els persegueix n'és còmplice", ha lamentat l'economista. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico