Xavier Sardà:ha demanat al jutge Pablo Llarena, deixa-ho estar; l'Estat està perdent la partida


CAS 1-O

Sardà: "Llarena, deixa-ho estar; l'Estat està perdent la partida"

Resultado de imagen de Sardà: "Llarena, deixa-ho estar; l'Estat està perdent la
El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dissabte, 21 d'abril de 2018
El comunicador Xavier Sardà ha demanat al jutge Pablo Llarena que "ho deixi estar". En un article a El Periódico, Sardà ha admès que "l'Estat està perdent la partida" i per aquest motiu li ha dit a Llarena que "en una altra ocasió serà" ja que considera que el govern espanyol i la justícia no van ben encaminats. 
Sardà sempre ha sigut un defensor de la unitat d'Espanya però ara li diu al jutge que instrueix la causa del referèndum de l'1-O i l'euroordre contra els exiliats que "ho deixi perquè un ministre (Montoro) deixa clar a la defensa de Puigdemont quin camí ha de seguir". 
En la mateixa línia, acusa al magistrat de buscar "obcecadament" una violència per poder justificar els delictes de sedició i rebel·lió i li recomana que retiri les euroordres "fallides". Segons Sardà no hi haurà extradicions perquè "la confiança entre les judicatures europees sembla haver passat a la història amb el tema Puigdemont i companyia". 
Xavier Sardà també carrega durament contra l'executiu de Mariano Rajoy al que defineix com "un executiu que amaga la incapacitat política darrera la teva toga (la de Llarena)". El comunicador, li recorda al jutge que en ocasions "la desproporció judicial pot beneficiar els acusats".
Finalment, Sardà no passa per alt les darrers notícies de que la Guàrdia Civil va amagar dades que podrien demostrar que l'1-O no hi va haver malversació

https://www.elnacional.cat/ca/politica/sarda-llarena-estat-perdent-partida_260715_102.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico