El periodisme se solidaritza amb Lídia Heredia i ataca Alberto Rivera

Resultado de imagen de El periodisme se solidaritza amb Lídia Heredia i ataca Albert Rivera

El periodisme se solidaritza amb Lídia Heredia i ataca Albert Rivera
El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha concedit una entrevista al programa Els Matins de TV3, presentat i dirigit per Lídia Heredia i s'ha encarat amb la professional, titllant-la de mentidra igual que tots els professionals de la casa. "Teve-trés manipula i menteix cada dia, és un aparell de propaganda separatista", insistia Rivera.

L'espanyolada l'aplaudia, però tot el periodisme en bloc ha sortit en defensa de TV3 i de Lídia Heredia en concret. Tal com us hem explicat en una notícia anterior (AQUÍ), el fotoperiodista del diari El Món, Jordi Borràs, que precisament coneix de primera mà la violència espanyolista, ha carregat amb duresa contra Rivera.



Antoni Bassas ha considerat que Lidia Heredia ha "hornat la professió de periodista, amb dades, serenitat i amb un somriure". Tot plegat malgrat la mala educació de Rivera i les seves mentides.
 http://m.xcatalunya.cat/noticies/detail.php?id=40494

La resposta dels treballadors de TV3 a Rivera
El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha concedit una entrevista a Els Matins de TV3 amb Lídia Heredia i ha atacat la Televisió Pública de Catalunya i la pròpia periodista que li estava fent les preguntes, de "mentiders" i "manipuladors. A més, Rivera ha afegit que TV3 és una "màquina de propagana separatista i que els polítics donen instruccions".
La resposta de TV3 no s'ha fet esperar i Carles Costa, durant la roda informativa del 324, ha contestat de manera contundent les acusacions. A darrere, un plafó amb la frase "sense llibertat d'expressió no hi ha democràcia".



Tot el matí, la xarxa ha bullit amb reaccions de diferents cares de la política i el periodisme català. El President Carles Puigdemont (AQUI), Jordi Borràs (AQUI), Antoni Bassas (AQUI), entre molts altres, hi han dit la seva i han criticat amb duresa Albert Rivera. 

 | 

Paraules clau:RESPOSTA  TREBALLADORS  TV3  RIVERA
http://www.xcatalunya.cat/noticies/detail.php?id=40497

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico