Mancini Pastificio Agricolo, produïm pasta només amb el blat dur de Soren, al cor de la regió de Le Marche

No hay descripción alternativa para esta imagen

MANCINI COLLITA 2019 BULLETTIN 🌾 A Mancini Pastificio Agricolo produïm pasta només amb el blat dur que creixem directament en els camps que de  Soren, al cor de la regió de Le Marche, Itàlia, obtenint cada any un producte viu caracteritzat per cada temporada agrícola. Després del període de collita, que va començar a finals de juny i que va acabar en la segona setmana de juliol, ara estem dedicant el mes de setembre a observar i provar la nostra nova matèria primera: un període clau i delicat per començar i tenir una vista prèvia de la nova "pasta de Mancini 2019". És amb gran plaer compartir les nostres primeres impressions amb tu. Malgrat les precipitacions molt irregulars de l'any i la sequera, la collita 2019 va ser excel·lent pel que fa a qualitat i rendiment, amb una producció mitjana d'unes 5 tones de blat per hectàrea. 1.800 són les tones de blat dur actualment emmagatzemats en el nostre traster, constantment refredats a 18 ° C per inhibir l'acció dels insectes i motlles. El cupatge de les varietats Levante, Maestà i Natzarè de blat dur és de color brillant i té una olor intensa, lliure d'impureses. El seu alt contingut en proteïnes (més del 16%) ens presenta una pasta molt nutritiva amb una textura pronunciada, enriquida per una excel·lent capacitat per mantenir la característica al-dente i la resistència a la cocció.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico