Passa al contingut principal

Un documental recull el "drama" dels 50.000 llebrers morts cada any a Espanya

Un documental recull el "drama" dels 50.000 llebrers morts cada any a Espanya
Societat 30/11/2013 12:45
Llebrer
Barcelona acull dijous que ve l'estrena del documental 'Febrer, la por dels llebrers', un treball que recull la "situació dramàtica" que viuen aquests cans cada any quan finalitza la temporada de caça i que, segons l'associació SOS Galgos, suposa la mort de 50.000 d'ells penjats o abandonats.
El treball, dirigit per la catalana Irene Blánquez i produït per Waggintale Films, té el fil conductor en la història de Mila, una galga abandonada en un poble andalús que és operada i adoptada a Barcelona.

data:image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/
 los tocapelotas de blogger

El documental, que podrà veure's tots els dijous del mes de desembre als Cinemes Girona abans del seu trasllat a la Cineteca d'Escorxador de Madrid a partir de gener, compta amb el testimoniatge de criadors de llebrers, veterinaris i cuidadors, amb escenes gravades a Cadis, Sant Cugat (Barcelona) i fins i tot Boston (EUA).

SOS Galgos calcula la mort dels 50.000 gossos sobre la base del nombre de 'galgueros' federats a Espanya que practiquen la caça de la llebre, uns 190.000, per la qual cosa demana que l'Estat reduir el nombre de gossos que pot tenir un sol caçador per limitar la cria.

Les imatges de 'Febrer, la por dels llebrers' recullen també l'entrenaments que segueixen aquests animals, i que comencen al juliol amb marxes d'uns 20 quilòmetres diaris al trot, lligats a la part posterior d'un vehicle.
Els voluntaris de l'associació, per la seva banda, destaquen la capacitat de lliurament dels llebrers, que són rescatats en moltes ocasions amb ferides obertes i amb una por profunda als humans.

http://www.catalunyapress.cat/cat/notices/2013/11/un-documental-recull-el-drama-dels-50.000-llebrers-morts-cada-any-a-espanya-92234.php


Tres cachorros 'venden lotería' en Sol para proteger a los animales abandonados

 

 

  • Meneame
    0
Publicidad
Madrid, 1 dic (EFE).- Josetxu, Gordetxu y Pachón, tres cachorros abandonados de la protectora de animales "El Refugio", han acudido hoy a la Puerta del Sol para 'vender lotería' y recaudar fondos para el cuidado de los animales abandonados.
Esta lotería solidaria forma parte de una campaña de "El Refugio", que bajo el lema "Llévate el gordo a casa pero si tiene ojitos no", quiere promover la adopción de mascotas e informar sobre la importancia de adoptarlos en vez de comprarlos.
Uno de los tres cachorros abandonados de la protectora de animales "El Refugio", que han acudido hoy a la Puerta del Sol para 'vender lotería' y recaudar fondos para el cuidado de los animales abandonados. EFE
Uno de los tres cachorros abandonados de la protectora de animales "El Refugio", que han acudido hoy a la Puerta del Sol para 'vender lotería' y recaudar fondos para el cuidado de los animales abandonados. EFE

http://www.efe.com/efe/noticias/espana/gente/tres-cachorros-venden-loteria-sol-para-proteger-los-animales-abandonados/1/29/2187180

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones