Científics de Dinamarca. descobreixen un material que permetrà respirar sota l’aigua

Científics descobreixen un material que permetrà respirar sota l’aigua.

Submergir-se per un temps il·limitat podria ser possible gràcies al Cristall d’Aquaman

Redacció | Actualitzat el 12/08/2015 a les 18:24h
S’ha creat un material mitjançant el qual una persona podria respirar sota l’aigua de forma continuada: es tracta del Cristall d’Aquaman i ha estat presentat per uns científics de Dinamarca. Aquest material és una substància cristal·lina que funciona amb el cobalt i que deu el seu nom a un superheroi que té aquesta capacitat.
El Cristall d’Aquaman permet extreure l’oxigen de l’aigua durant un període de temps molt ampli i gràcies al cobalt, que filtra les partícules d’aigua, separar l’oxigen de l’hidrogen. Després, el cristall ho allibera a través d’una petita emissió de calor o mitjançant una exposició a baixa pressió. El seu ús equival al de tres ampolles pressuritzades, amb tot l’estalvi de pes que això suposa.
A causa de la seva complexitat química, la comercialització d’aquest invent, que tindria forma de màscara, encara podria trigar anys en arribar. El nou material també el podrien utilitzar asmàtics i persones amb problemes de respiració, per millorar la seva qualitat de vida.
http://www.naciodigital.cat/canaldigital/noticia/18250/cientifics/descobreixen/material/permetra/respirar/sota/aigua

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico