Wai Kiki-La mítica discoteca d’Agramunt obre portes

Així serà la nova Wai Kiki-La mítica discoteca d’Agramunt obre portes aquest divendres

Així serà la nova Wai Kiki

La Wai Kiki obre portes aquest divendres | Wai Kiki
La mítica discoteca d’estiu d’Agramunt Wai Kiki obre portes aquest divendres després que es reprengués l’activitat l’any passat. La sala obrirà a les 12 de la nit i només es permetrà l’entrada a major d’edat.
D’altra banda, el preu de les entrades dependrà del moment de l’entrada. Així, fins a les dues de la matinada el preu per accedir al local serà de 10 euros amb consumició, mentre que si s’entra després d’aquesta hora, l’entrada valdrà dos euros més.
La direcció de la Wai Kiki també ofereix una zona VIP amb taules a 25 euros per persona. Per accedir a aquests espais, s’ha posat a disposició un telèfon per reservar, el 628 758 632.
La discoteca tindrà també piscina, terrassa i comptarà amb el DJ Luca Fabiani, el resident durant tota la temporada. Fabiani compartirà la sessió inaugural aquest divendres amb Raul Mezcolanza.
http://www.naciodigital.cat/lleida/noticia/17902/aixi/sera/nova/wai/kiki

Arrenca la segona etapa de la discoteca Wai Kiki d’Agramunt

L’edat mínima per entrar serà 18 anys i el preu de l’entrada estarà entre els 10 i els 12 euros

Imatge de l’antiga Wai Kiki Foto: Arxiu
La mítica discoteca d’Agramunt, Wai Kiki, reobre portes aquest divendres després de dos anys tancada per problemes econòmics. La sala inicia la temporada d’estiu amb les sessions dels discs-jockeys Luca Fabiani, Alex Ricart i José Lorenzo.
La direcció del local ha informat que el preu de l’entrada serà de 10 euros amb consumició fins a les dues de la matinada, moment en que el preu pujarà fins als 12 euros. L’edat d’entrada al local és de 18 anys, i es podran llogar taules VIP per 35 euros per persona.
http://www.naciodigital.cat/lleida/noticia/13694/arrenca/segona/etapa/discoteca/wai/kiki/agramunt

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones