250 nens sahrauís porten dies retinguts a l’aeroport per culpa del Govern espanyol-‘Vacaciones en paz’ sin Margallo

250 nens sahrauís porten dies retinguts a l’aeroport per culpa del Govern espanyol-‘Vacaciones en paz’ sin Margallo


250 nens sahrauís porten dies retinguts a l’aeroport per culpa del Govern espanyol

no ve, no oye……

Anaven a Madrid a passar un intercanvi sota el programa ‘Vacaciones en paz’

Els casos vergonyosos en la gestió de refugiats, exiliats polítics o tràmits d’urgència com el d’una nena de Jordània d’un any, amb la cara desfigurada i sense un ull que havia de ser operada a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, es van acumulant. Cal recordar que Espanya tardaria 601 anys a complir els compromisos d’asil si segueix amb l’actual ritme, i ara hem d’explicar el cas d’uns 250 nens retinguts al Sàhara per les traves del govern espanyol.
nens, refugiats, saharauis 
 
Més de 250 nens sahrauís estan des de dilluns a l’aeroport de Tindouf (Algèria), a l’espera de poder volar a Madrid per passar les seves vacances amb famílies, a causa del retard en l’expedició d’un document per part de la Delegació del Govern. Així ho denuncia Amics del Poble Sahrauí.
El president de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de Madrid, Andrés Sesmero, els més de 200 nens que aquest mateix dijous havien d’arribar a la regió per passar les seves vacances “no poden sortir del Sàhara fins que la Delegació del Govern de Madrid emeti el seu informe favorable”. “Els menors porten esperant des de dilluns a l’aeroport a causa dels retards administratius”.
“Els tràmits han anat amb retard aquest any i ara estem en una situació crítica”, explica Sesmero. “La nostra companya porta tres dies tractant de tirar endavant els tràmits a la Delegació del Govern, però cada vegada ens demanen més documents i, encara que tot ha estat presentat en temps i forma, els nens segueixen sense poder sortir d’allà”, denuncia Sesmero.
La gestió espanyola, una vergonya
directe!cat us explicava el lamentable cas una nena de Jordània d’un any, amb la cara desfigurada i sense un ull. Els metges van dir que necessitava cirurgia urgent i complexa. L’hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona ha ofert la seva atenció d’emergència gratuïta. Però els obstacles burocràtics espanyols han deixat encallat el viatge de l’infant.
http://www.directe.cat/noticia/510760/250-nens-sahrauis-porten-dies-retinguts-a-l-aeroport-per-culpa-del-govern-espanyol

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones