L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb Sardanistes de Calaf

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb Sardanistes de Calaf

Dijous 23/06/2016

L’entitat organitza aquest dissabte el ‘1r Aplec de la Sardana Vila de Calaf’. Tindrà lloc a la plaça de Barcelona 92 a partir de les 18.30 hores

Conveni sardanistes 2016
En el marc del Reglament de subvencions i convenis, l’Ajuntament de Calaf  ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb el grup Sardanistes de Calaf, un grup de vilatans que promou, dinamitza i potencial la cultura sardanista al municipi a través de ballades, cursets i altres activitats que hi estant relacionades. Amb aquest tipus d’acords, el consistori pretén impulsar el teixit associatiu de la vila mitjançant una forma eficient de col·laboració amb les diferents entitats.
El conveni determina la subvenció que s’atorga a l’entitat com a suport a l’organització del ‘1r Aplec de la Sardana Vila de Calaf’ que se celebra aquest dissabte, 25 de juny. Alhora, el document preveu que l’Ajuntament faciliti la infraestructura, la publicitat i la difusió necessària per l’organització de tots esdeveniments que tinguin previstos.Per la seva part, l’entitat també assumeix la gestió econòmica, de recursos humans i de seguretat de les activitats que organitzi.
Primer Aplec a Calaf
Cartell aplec 2016

El grup Sardanistes de Calaf ha organitzat el “1r Aplec de la Sardana Vila de Calaf” que tindrà lloc aquest dissabte, 25 de juny, a la plaça de Barcelona ’92. A les 18.30 hores l’alcalde, Jordi Badia, donarà el tret de sortida de l’aplec en el qual, durant la primera part, es ballaran nou sardanes.
Durant la primera part es ballaran nou sardanes i hi haurà un concurs de colles improvisades amb premis per a totes les colles participants. En acabar es farà una mitja part llarga per tal que tothom qui vulgui pugui sopar per reprendre les ballades, a partir de les 22.30 hores, amb nou sardanes més.
La Cobla Camps de Sant Joan de Vilatorrada serà l’encarregada de posar la música i fer gaudir els balladors durant aquest primer Aplec calafí. Es tracta d’una cobla molt jove que, amb només dos anys de trajectòria, s’ha fet molt coneguda a les comarques de la Catalunya Central per la seva qualitat.
Durant les ballades se sortejaran algunes paneres amb articles i serveis gràcies a diferents establiments del municipi que ho han cedit a l’organització.
Sardanes a la Fresca 2016
Quatre dies després de l’Aplec, el 29 de juny, i fins al 31 d’agost, hi ha prevista una nova edició de les ‘Sardanes a la Fresca’. Es tracta d’una ballada de sardanes amb mitjans mecànics que se celebra tots els dimecres d’estiu a les 21:.30 hores a la plaça de Barcelona 92.
Els Lluïsos de Taradell serà la cobla encarregada de fer la cloenda de les ‘Sardanes a la Fresca’ el 31 d’agost.

http://www.calaf.cat/actualitat/noticies/lajuntament-signa-un-conveni-de-collaboracio-amb-sardanistes-de-calaf-100.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones