Passa al contingut principal

Mathilde Toussaint Quartet -Bar OU COM BALLA-24-06-2016-Igualada

Mathilde Toussaint Quartet -Bar OU COM BALLA-24-06-2016-Igualada


 promet ser una autèntica trobada entre la tradició i el futur del jazz.


24-06-2016

Hora
22:00

Lloc
OU COM BALLA

Preu
Entrada lliure


Mathilde Toussaint arriba a Barcelona el 2015 i es llança a la trobada del públic català amb el seu timbre únic i la seva versatilitat de recursos que ens recorden a les grans veus de la música negra.

En les primeres incursions en l’escena catalana l’acompanyen músics de talent com Sergi Sirvent ( piano ) , Jordi Mestres ( contrabaix ) i Ramiro Rosa ( bateria ) , amb els quals presenta una selecció de composicions pròpies i algunes versions.

Mathilde Toussaint Quartet promet ser una autèntica trobada entre la tradició i el futur del jazz.

Ho organitzen: Tocats de Jazz i Ajuntament d’Igualada

Dissabte , a les 22 h

Música

Festival de Jazz. Pol Omedes Quartet

Pol Omedes (Barcelona, 1989) és un dels músics més rellevants del planter català de nova generació. El seu nou quartet està format per Joan Monné al piano, Pedro Campos al contrabaix i Joan Cassares a la bateria. La formació en Pol s’aproxima a la música afroamericana combinant sonoritats pròpies del Hard Bop amb un aire fresc, potent i dinàmic.
Lloc: Somiatruites
Ho organitzen: Tocats de Jazz i Ajuntament d’Igualada
L’Estival de Jazz segueix amb el concert de Pol Omedes Quartet.
Pol Omedes (Barcelona, 1989) és un dels músics més rellevants del planter català de nova generació. Ho ha deixat palès amb la multitud de projectes de recorregut que ha liderat i que encapçala actualment, com la Trumpet Trio (‘La Ganadora’ – Underpool 2013), que ha presentat a diversos festivals. El músic també ha deixat petjada per terres austríaques que és on ha residit recentment. És allà on s’ha obert les portes a Europa col·laborant i enregistrant amb músics com Daniel Cacija, Renato Chicco, Martin Gjakonovski, Christian Salfellner, Mátyás Gayer, Emiliano Sampaio i un llarg etc.
Actualment resideix a Barcelona on segueix liderant múltiples projectes entre els quals destaca el seu nou quartet format per en Joan Monné al piano, Pedro Campos al contrabaix i Joan Cassares a la bateria. Amb aquesta formació en Pol s’aproxima a la música afroamericana combinant sonoritats pròpies del Hard Bop amb un aire fresc, potent i dinàmic. El grup assimila la tradició jazzística sense que això suposi un prejudici per donar una visió personal i concreta dels standards, obrint-se també a les composicions pròpies

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones