Passa al contingut principal

Pasta alla Norma-ara que els tomàquets i les albergínies estan en el seu màxim esplendor

Pasta alla Norma-ara que els tomàquets i les albergínies estan en el seu màxim esplendor


Pasta alla Norma

Avui et porto un plat de pasta típic d’Itàlia que pots preparar ara que els tomàquets i les albergínies estan en el seu màxim esplendor. Aquesta recepta sol servir amb ricotta salada, però com jo no he trobat, he aprofitat un tros de formatge gruyère que tenia a la nevera. Per descomptat, tu pots utilitzar qualsevol formatge que t’agradi, com un manxec curat o un bon formatge de Maó.
Per preparar la salsa et recomano que utilitzis una paella alta, com la que veus a la foto. D’aquesta manera podràs barrejar la salsa i la pasta un cop cuinades.
Pots preparar aquesta recepta amb el tipus de pasta que més t’agradi. Jo he optat per macarrons, però aquesta salsa també va bé amb pasta llarga, com els espaguetis.
20160810_pasta_norma
Ingredients:
400 g macarrons
2 albergínies
1 cullerada d’orenga
2 grans d’all laminats
unes branquetes d’alfàbrega
800 g tomàquet natural triturat
formatge al gust
sal
Elaboració:
1. Talla les albergínies a daus. Ofega-les en una paella alta amb un raig d’oli d’oliva. Deixa que l’albergínia es dauri bé. Això li donarà un toc extra de gust de la pasta. Un cop daurada, empolvora l’orenga.
2. Incorpora l’all laminat i dóna un parell de voltes. Sense deixar que es dauri, afegeix el tomàquet triturat i deixa que se sofregeixi uns 20 minuts. Sala al gust. En l’últim moment, incorpora unes fulles d’alfàbrega ben picades.
3. Mentre s’acaba de fer la salsa, posa a coure la pasta seguint les instruccions del fabricant. Un cop cuita, reserva una mica de l’aigua de cocció. Aquesta aigua la posarem a la salsa.
4. Escorre la pasta i barreja-la a la paella amb la pasta. Serveix-la immediatament acompanyada de formatge ratllat.
 
Pasta alla Norma
Recetas a un euro: espaguetis con calabacín 21 / 28

En la primera entrega te proponemos una pasta bien sencilla, en la que una verdura bien humilde como el calabacín pierde su sosez con la ayuda del limón y el requesón. Ésta es la versión con fuego, pero si quieres una cruda todavía más fácil, pasa total de la sartén y marina un buen rato (entre una hora y un día) el calabacín rallado con el zumo de limón, el ajo y aceite, y añádelo a la pasta cocida junto al perejil y el requesón.
© Proporcionado por Prisa Noticias Dificultad
Para pobres en intelecto.
Ingredientes
Para 4 personas
  • 300 g de espaguetis
  • 400 g calabacín
  • 150 g de requesón (mató o similar)
  • 2 dientes de ajo
  • 1 limón
  • 2 cucharadas de perejil picado
  • Aceite de oliva
  • Sal y pimienta negra
Preparación
  1. Calentar agua abundante con sal para cocer la pasta.
  2. Rallar el calabacín.
  3. Cortar los ajos en láminas y dorarlos en cuatro cucharadas de aceite a fuego suave. Retirar los ajos y saltear el calabacín rallado en tandas a fuego medio-fuerte, hasta que se dore ligeramente.
  4. Fuera del fuego, Aañadir la ralladura del limón, un chorrito de su jugo y el perejil y s. Salpimentar, mezclar y reservar.
  5. Cocer la pasta siguiendo las instrucciones del fabricante, reservando al final 4 cucharadas del agua de cocción.
  6. Escurrir la pasta, devolverla a la cazuela, añadir los calabacines y las cucharadas del agua de cocción y remover sobre el fuego hasta que la pasta se impregne bien. Corregir de sal y pimienta.
  7. Retirar del fuego, añadir la mitad del requesón y mezclar suavemente. Servir con el resto del requesón por encima y más ralladura de limón si se quiere.
http://www.msn.com/es-es/recetas/noticias/recetas-a-un-euro-espaguetis-con-calabac%c3%adn/ar-AAixSzr?li=BBpmbhJ&ocid=mailsignout

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones