Gabriel Rufián destapa les vergonyes del PSOE els titlla de “traidors”amb un Madina embogit

Gabriel Rufián destapa les vergonyes del PSOE els titlla de “traidors”amb un Madina embogit


Rufián destapa les vergonyes del PSOE amb un Madina embogit

La bancada socialista l’interromp quan els titlla de “traidors”

Resultado de imagen de GABRIEL Rufián

Novament el diputat independentista tira de preguntes per posar contra les cordes els congressistes espanyols, amb un discurs que no ha pogut acabar perquè la presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha tallat, Rufián ha reproduït una sèrie de preguntes que els militants socialistes havien explicat a la xarxa.

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

Gabriel Rufian, fidel al seu estil, ha dedicat tota la seva intervenció al PSOE: “ja fa 40 anys que estan donant una de cal y otra de arena“. Tot i la curta durada del discurs, el republicà ha exhibit les vergonyes dels socialistes en públic quan ha recordat militants que demanava als diputats del PSOE que “no es tornin a dir socialistes, es mereixen traïdors”, narrar els sentiments de “fàstic i ràbia” i de “vergonya” per donar el poder a la dreta.

El cap de cartell d’ERC al Congrés ha demanat als socialistes que s’allunyin de Susana Díaz, una “presidenta cacic de l’autonomia amb més atur”. Rufián no se n’ha estat de referir-se a Pedro Sánchez, “vostès han traït a tanta gent que han fet que un exconseller d’Abengoa sembli d’esquerres”.

 Resultado de imagen de GABRIEL Rufián

Gabriel Rufián: “Felipe González representa la putrefacción del PSOE”

Sense poder acabar

No hem

pogut sentir com acabava el discurs, Ana Pastor, amb més ganes d’apagar el micro que deixar parlar, ha tallat el republicà quan ha etzibat un “Iglesias i Domènech, teníeu raó, el bipartidisme ha mort….”. Malgrat que podia semblar un bon final, Rufián ha seguit parlant però ja sense que es pogués escoltar com acabava la reflexió final.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico