Jon Iñarritu davant les detencions massives a independentistes es la que es va viure al País Basc en els temps de persecució ferotge a l’esquerra Abertzale.

L’advertència de Jon Iñarritu davant les detencions massives a independentistes

El senador d'EH Bildu diu que l'Estat espanyol està seguint un esquema que li és familiar
|
Aquest dimecres, ha estat una jornada de detencions massives (setze en total) contra l’independentisme que han inclòs alcaldes, activistes i fins i tot periodistes, en el marc de l’operatiu de la policia espanyola pel tall de l’AVE durant les mobilitzacions de l’aniversari de l’1-O.
Una situació que recorda al senador d’EH Bildu, Jon Iñarritu, a la que es va viure al País Basc en els temps de persecució ferotge a l’esquerra Abertzale. “Lamentablement, crec que va per llarg i s’ampliarà a més sectors”, ha dit sobre la jornada viscuda avui, interpel·lat a Twitter pel periodista Quico Sallés.
   
Segons Iñarritu, l’Estat espanyol està seguint un esquema que ja li és familiar i que consisteix a “canviar el paradigma i passar-lo a un repressiu”, “atemorizar a la població”, “criminalitzar partits de cara a il·legalitzacions”, “buscar disturbis” i tornar a començar.

https://www.larepublica.cat/ladvertencia-de-jon-inarritu-davant-les-detencions-massives-a-independentistes/?fbclid=IwAR2Rl_iN896wrBlkrtfpYA-oLrbRFqk1tfXfHuWyKr9rZhDxPyRjjAvK_is


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones