L'ajuntament de Tarragona ha rebutjat la instal·lació d'una seu de la Fundación Francisco

Tarragona diu 'no' a la Fundación Francisco Franco

Publicat divendres 18 de Gener de 2019 12:19
  • Tarragona Ràdio

  
L'ajuntament de Tarragona ha rebutjat la instal·lació d'una seu de la Fundación Francisco a la ciutat per 22 vots a favor i l’abstenció del PP.
En nom del PSC, Begoña Floria, ha mostrat el ferm compromís del govern de Ballesteros per recuperar la memòria històrica i rebutjar frontalment el franquisme. C’s hi ha votat a favor però el portaveu Rubén Viñuales ha dit que esta cansat del tema. Amb tot, ha assegurat que sempre votaran a favor de propostes en favor de la democràcia i en contra de la repressió franquista.
ERC ha rebutjat que la moció no s’hagi pogut convertir en una Declaració Institucional pel PP. La moció ha estat presentada pels grups de la CUP, PDeCAT i ERC amb el suport del Fòrum Tarragona per la Memòria, l’ANC, la Plataforma Antifeixista, els CDR i Endavant Tarragonès.
La moció del PSC per la defensa de la convivència, les llibertats i la democràcia davant la irrupció de formacions ultres com VOX, no s’ha aprovat. Hi ha hagut un empat i l’alcalde no ha exercit el vot de presidència. 
D’altra banda, s’ha desestimat la moció d’ERC per la defensa dels drets humans enfront dels partits que promouen i donen suport a la involució democràtica. Hi ha votat en contra el PSC, C’s i PP.

https://www.tarragonaradio.cat/noticia/tarragona_diu_no_a_la_fundacion_francisco_franco/57560?fbclid=IwAR386pX6I7vb4cHkg1MbVFrKoKA7uJbuKjifeKZPRFTJuYxp1qSqixNxW2I

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones