El pre­si­dent de la Gene­ra­li­tat, Quim Torra, i el pre­si­dent Car­les Puig­de­mont han estat con­vi­dats dilluns vinent a una con­ferència a l’Euro­cam­bra per par­lar sobre el judici de l’1-O

Torra i Puigdemont, convidats dilluns a una conferència a l’Eurocambra per parlar sobre la causa contra el procés

 L’acte l’organitzen el partit nacionalista flamenc i la plataforma Diàleg UE-Catalunya

 L’eurodiputat i exmembre d’UPyD Enrique Calvet demana a Tajani que impedeixi a Puigdemont accedir al Parlament Europeu

El pre­si­dent de la Gene­ra­li­tat, Quim Torra, i el pre­si­dent Car­les Puig­de­mont han estat con­vi­dats dilluns vinent a una con­ferència a l’Euro­cam­bra per par­lar sobre el judici de l’1-O, segons ha pogut con­fir­mar l’ACN.
Està pre­vist que Torra i Puig­de­mont inter­vin­guin dilluns a la tarda en un esde­ve­ni­ment orga­nit­zat pel par­tit naci­o­na­lista fla­menc i pel por­ta­veu de la pla­ta­forma Diàleg UE-Cata­lu­nya sobre la causa judi­cial con­tra els 12 líders inde­pen­den­tis­tes.
L’euro­di­pu­tat i exmem­bre d’UPyD Enri­que Cal­vet ha dema­nat en una carta al pre­si­dent del Par­la­ment Euro­peu. Anto­nio Tajani, que impe­deixi a Puig­de­mont acce­dir a la cam­bra per “estar fugat de la justícia espa­nyola”. “La presència d’un pròfug de la justícia espa­nyola i usur­pa­dor de fun­ci­ons en el san­tu­ari de la democràcia euro­pea és insul­tant per a l’estat mem­bre i per a tota Europa i no es poden des­car­tar pro­ble­mes de segu­re­tat”, ha asse­gu­rat Cal­vet, euro­di­pu­tat mem­bre del grup libe­ral euro­peu.

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1554207-torra-i-puigdemont-convidats-dilluns-a-una-conferencia-a-l-eurocambra-per-parlar-sobre-la-causa-contra-el-proces.html?utm_source=twitter&utm_medium=xarxes&utm_campaign=xarxes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones