Passa al contingut principal

Pablo Guasch-Expansió de Tribu Woki a Barcelona

Expansió dels Woki a Barcelona

Tribu Woki té presència a molts racons de Barcelona. La idea no és obrir a comarca sinó implantar-se amb força a les grans capitals. Qui sap si ben aviat començaran a mirar locals a Madrid i seguiran marcant també la pauta en marques i disseny per seguir agradant als clients que trobes asseguts a les seves cafeteries, amb els portàtils, treballant i gaudint del menjar sa.

Inici  ›  Reportatges 12 d'abril 2017 | Actualitzat el 12 de febrer 2019 per 
En Pablo Guasch i en Guido Weinberg van començar el seu periple pel món orgànic a Barcelona ara ja fa deu anys. El seu primer projecte empresarial a la ciutat vinculat amb el menjar saludable va ser el Woki Platja. Es van especialitzar amb els woks i, a partir d’aquí, van incorporar una part de botiga bio que feia les delícies dels turistes i dels primers autòctons amb sensibilitat cap a l’alimentació ecològica. Al cap de dos anys van obrir un altre Woki, amb el mateix concepte de fusionar els woks per endur i una part de supermercat, al carrer Astúries i que avui és segurament un carrer insígnia  la ciutat, amb la concentració més alta de botigues ecològiques i saludables de la ciutat. “Les localitzacions són molt importants i en aquell cas vam aconseguir que la gent parlés de nosaltres i que es conegués molt el “Woki de Gràcia”, tal com recorda Pablo Guasch.
Expansió dels Woki a Barcelona
Després d’aquelles dues històries d’èxit, l’empresa comença a agafar embranzida i, sota la marca paraigua Tribu Woki, neix el de Ronda Universitat, que representa un abans i un després. Era mitjan 2011 i Etselquemenges també començava el seu projecte; recordo que aquella visió de marketnovaiorquès va revolucionar la manera com podíem comprar i menjar en un mateix establiment, una experiència totalment nova i de la qual aquí no hi havia gaire precedents.
Expansió dels Woki a Barcelona
El xef Xavier Pellicer va assessorar gastronòmicament el Woki de Ronda i, a partir de llavors, van néixer els projectes de restauració: el Barraca, a la Barceloneta i al mateix local del primer Woki Platja, el Barracuda (a Castelldefels) i el venerat Céleri de Pellicer.
Fa dos anys que l’expansió dels Organic Market ha agafat molta força i, en qüestió de mesos, ja són a Plaça del Nord, Poblenou, Sarrià, Londres/Urgell i Diagonal/Roger de Llúria i ben aviat obriran a Passeig de Sant Joan, 46, Urgell, 112-114, i Trafalgar, 19.

Els combo i el pa del forn Reykjavik

Ara, als Organic Market, es podran dinar “Combos healthys”, un plat combinat nutricionalment equilibrat que cada dia conté cereal, proteïna animal o vegetal i verdura crua o cuita. El plat, que tindrà un preu de 7,90 euros, és la novetat de l’apartat de cafeteria dels Woki, que a més ofereixen menjar per endur com ara pastissos casolans, empanades, croquetes i pa. Aquest pa que fins ara era dels Forns Baluard i de Can Perol, aviat, se’l faran ells mateixos, ja que una altra gran novetat de la societat és que han comprat l’obrador dels forns Reykjavik del carrer Doctor Dou i amb dos treballadors de l’antic forn, elaboraran el pa que serviran després als seus supermercats i restaurants.
Amb tots aquests moviments, Tribu Woki té presència a molts racons de Barcelona. La idea no és obrir a comarca sinó implantar-se amb força a les grans capitals. Qui sap si ben  aviat començaran a mirar locals a Madrid i seguiran marcant també la pauta en marques i disseny per seguir agradant als clients que trobes asseguts a les seves cafeteries, amb els portàtils, treballant i gaudint del menjar sa.
PUBLICITAT
portada —  amunt

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones