Detinguts 2 homes per robatoris amb força a un pis de Calaf i un pis Masquefa

Van robar en un pis de Masquefa i un pis de Calaf

Detinguts 2 homes per robatoris amb força

Societat diumenge, 26 maig 2013. 03.00h

Els Mossos d'Esquadrahan detingut dos homes per robatoris amb força en domicilis de l'Anoia En un cas, el lladre va accedir a un pis de Masquefa utilitzant les claus que acabava de sostreure de l’interior del vehicle del propietari. En una altra actuació, es va detenir un home que va utilitzar una còpia de les claus per robar en un pis de Calaf de manera continuada durant un any.
Intent de robatori en un domicili de Masquefa
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 26 anys, veí de Sant Boi de Llobregat com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, un a l’interior d’un domicili i l’altre, a l’interior d’un vehicle.

presumptament l'home va forçar i robar a l'interior d’un vehicle que estava estacionat en el pàrquing d’un centre comercial de Barcelona. L’autor del robatori, entre altres coses, va sostreure unes claus del domicili del propietari, situat a Masquefa.

Mentre la víctima, desconeixedora encara del robatori, continuava al centre comercial, l'autor es va desplaçar a Masquefa i amb les dades que va trobar al vehicle, va localitzar el domicili i va accedir-hi utilitzant les claus que acabava de sostreure.

Dins el pis hi havia el fill dels propietaris que va sentir com algú entrava a casa. El lladre, en veure’s descobert, va fugir precipitadament del lloc sense poder sostreure cap objecte.

Un cop presentada la denúncia, els mossos van obrir una investigació que va concloure amb la detenció del presumpte autor dels fets. El detingut, amb antecedents, va passar dilluns davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.


Robatoris continuats en un domicili de Calaf
D’altra banda, agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 20 de maig, un home de 38 anys, veí de Calaf, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.
La detenció és el resultat d’una investigació oberta fa una setmana que es va iniciar perquè els mossos d'esquadra tenien coneixement d’un seguit de robatoris amb força en un mateix domicili de Calaf.


Segons la denúncia, un desconegut entrava al domicili sense forçar cap dels accessos i sostreia diners en metàl·lic.

Els fets es van produir repetidament al llarg de tot un any i, tot i que en cada cas robaven pocs diners, la quantitat final sostreta va ser de 6.000 euros.
Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va concloure amb la detenció del presumpte autor dels fets.Els agents van localitzar en el domicili del detingut una còpia de la clau de la porta d’entrada del domicili violentat. Tot apunta, que utilitzava aquest mètode per accedir al pis de manera continuada per tal de cometre els robatoris.
El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada
.

http://www.anoiadiari.cat/noticia/17487/detinguts-dos-homes-per-robatoris-amb-forca-en-domicilis-de-l-anoia

Un detingut per robar repetidament durant un any en un mateix domicili de Calaf

ACN
Els Mossos van detenir el passat 20 de maig un home de 38 anys, nacionalitat marroquina i veí de Calaf, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. La detenció és el resultat d'una investigació oberta fa una setmana quan els agents van tenir coneixement d'un seguit de robatoris amb força en un mateix domicili de Calaf.

Els propietaris de l'immoble van denunciar que un desconegut entrava al domicili sense forçar cap dels accessos i sostreia diners en metàl·lic. Els fets feia un any que es produïen repetidament i la quantitat final sostreta era de 6.000 euros.

Arran dels fets es va obrir una investigació que va concloure dilluns passat amb la detenció del presumpte autor dels fets. Els agents van localitzar al domicili del detingut una còpia de la clau de la porta d'entrada de l'immoble violentat. Segons fonts policials, tot apunta que utilitzava aquest mètode per accedir al pis de manera continuada per cometre els robatoris.

El detingut va passar el 22 de maig a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.
http://infoanoia.cat/not/3174/un_detingut_per_robar_repetidament_durant_un_any_en_un_mateix_domicili_de_calaf/
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones