Som lo que Sembrem
Som lo que Sembrem
Som lo que Sembrem és la Plataforma creada per donar suport a una Iniciativa Legislativa Popular que aturi els cultius i aliments transgènics a Catalunya. Es tracta d’una proposta que sorgeix des d’Assemblea Pagesa de Catalunya per constituir un espai comú de treball amb totes aquelles persones i organitzacions d’àmbit nacional disposades a col·laborar en la campanya.
Som lo que Sembrem
- És una llavor que plantem pel futur de la nostra terra i la nostra alimentació.
- És una consigna honesta i independent de la societat rural que busca el suport de la majoria consumidora urbana per un model agroalimentari bo, net i just.
- És la defensa d’una petita pagesia, vital per l’equilibri territorial i la seguretat alimentària del nostre petit país.
- És respecte cap al medi, la terra i les formes tradicionals de relació amb ella.
- És la defensa de les varietats pròpies com un dels nostres patrimonis culturals més importants.
- És un no rotund a les patents i manipulacions dels organismes vius.
- És la última possibilitat de l’agricultura i l‘alimentació ecològica a Catalunya.
- És la salut a través de l’aliment (per saber el que mengem, hem de saber el que sembrem).
- És l’aliment com a necessitat humana i no com a mercaderia industrial.
- És el consum crític: alimentació de proximitat, de temporada i saludable.
Som lo que Sembrem C/ Lleida, 1 – baixos · 25600 – Balaguer (Lleida) · 973450683 · A/e ilp@somloquesembrem.org
Josep Pàmies
Con este Blog pretendo dar a conocer temas que me procupan, relacionados con la alimentación y la salud, aportando mis experiencias en estos campos, que quiero compartir con todo aquel que crea en el principio de Hipócrates, Padre de la medicina, “Que tu alimento sea tu medicina y tu medicina tu alimento”.
También haré servir este Blog para denunciar cuestiones para mi irrenunciables, en temas medioambientales, sociales y políticos.
A nivel profesional formo parte de una pequeña empresa familiar “. ” de Balaguer, dedicada a la produccion cuidadosa de vegetales para consumo humano bajo las tecnicas tradicionales y el respeto al medio ambiente, recuperando para nuevas ensaladas, hierbas silvestres mal denominadas “malas hierbas” por la agricultura industrial y química de estos últimos tiempos.
En estos últimos años también peleamos por introducir la Stevia Rebaudiana en España , un auténtico tesoro para Diabétic@s, Hipertens@s yObes@s , con todas las dificultades concebibles , por parte de una Administración a la que no le inporta ni el sufrimiento de las personas ni el expolio del preupuesto sanitario por parte de la industria farmacéutica.
Tel. movil, Josep Pàmies : 609 77 42 08
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada