Som lo que Sembrem

Som lo que Sembrem
 
Som lo que Sembrem és la Plataforma creada per donar suport a una Iniciativa Legislativa Popular que aturi els cultius i aliments transgènics a Catalunya. Es tracta d’una proposta que sorgeix des d’Assemblea Pagesa de Catalunya per constituir un espai comú de treball amb totes aquelles persones i organitzacions d’àmbit nacional disposades a col·laborar en la campanya.
Som lo que Sembrem
  • És una llavor que plantem pel futur de la nostra terra i la nostra alimentació.
  • És una consigna honesta i independent de la societat rural que busca el suport de la majoria consumidora urbana per un model agroalimentari bo, net i just.
  • És la defensa d’una petita pagesia, vital per l’equilibri territorial i la seguretat alimentària del nostre petit país.
  • És respecte cap al medi, la terra i les formes tradicionals de relació amb ella.
  • És la defensa de les varietats pròpies com un dels nostres patrimonis culturals més importants.
  • És un no rotund a les patents i manipulacions dels organismes vius.
  • És la última possibilitat de l’agricultura i l‘alimentació ecològica a Catalunya.
  • És la salut a través de l’aliment (per saber el que mengem, hem de saber el que sembrem).
  • És l’aliment com a necessitat humana i no com a mercaderia industrial.
  • És el consum crític: alimentació de proximitat, de temporada i saludable.
www.moviments.net/ilp
Som lo que Sembrem C/ Lleida, 1 – baixos · 25600 – Balaguer (Lleida) · 973450683 · A/e ilp@somloquesembrem.org
 Josep Pàmies

Con este Blog pretendo dar a conocer temas que me procupan, relacionados con la alimentación y la salud, aportando mis experiencias en estos campos, que quiero compartir con todo aquel que crea en el principio de Hipócrates, Padre de la medicina, “Que tu alimento sea tu medicina y tu medicina tu alimento”.
También haré servir este Blog para denunciar cuestiones para mi irrenunciables, en temas medioambientales, sociales y políticos.
pamiesinvernadero-4
A nivel profesional formo parte de una pequeña empresa familiar “. ” de Balaguer, dedicada a la produccion cuidadosa de vegetales para consumo humano bajo las tecnicas tradicionales y el respeto al medio ambiente, recuperando para nuevas ensaladas, hierbas silvestres mal denominadas “malas hierbas” por la agricultura industrial y química de estos últimos tiempos.
En estos últimos años también peleamos por introducir la Stevia Rebaudiana en España , un auténtico tesoro para Diabétic@s, Hipertens@s yObes@s , con todas las dificultades concebibles , por parte de una Administración a la que no le inporta ni el sufrimiento de las personas ni el expolio del preupuesto sanitario por parte de la industria farmacéutica.
Tel. movil, Josep Pàmies : 609 77 42 08

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones