PP i PSC contra Miquel Calçada per l’estelada a l’Afers Exteriors

PP i PSC contra Miquel Calçada per l’estelada a l’Afers
 Exteriors

 

Pinça del PP i PSC contra Miquel Calçada

, Parlament | Actualitzat el 31/01/2014 a les 11:33h
Arxivat a: Mitjans, Estelada

El grup parlamentari popular i del PSC no pensen deixar passar cap detall a TV3 que sigui sospitós de sobiranisme. Així ho han deixat veure el diputat Pere Calbó, el portaveu del PPC en  la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, així com la seva col·lega al PSC, Núria Parlón, celebrada aquest matí al Parlament.

Calbó ha demanat explicacions al director de la Televisió pública, Eugeni Sallent, pel fet que Miquel Calçada, comissari del Tricentenari, presenti el programa Afers Exteriors amb una xapa de l’estelada. “Vostè quina explicació en dóna? Què diria si un presentador portés una xapa del PSC o d’ICV?”, ha preguntat Calbó visiblement indignat. Així mateix, el diputat igualadí ha advertit que vigilarà el que interpreta com “la barra lliure de l’independentisme” que suposa TV3.

Per la seva banda, Sallent ha replicat que “el format, el gènere i el to del programa” permeten no treure més conclusions ni cap connotació. “A més no ha estat aquesta setmana que el Parlament ha aprovat avalar l’estelada com una bandera?”, s’ha preguntat Sallent en referència a la moció aprovada per la Comissió d’Afers Institucionals que oferia reconeixement institucional com un "símbol legítim, legal i no violent" a la senyera independentista. Una opinió compartida Brauli Duart, president del Consell d'Administració de la CCMA.

Per la seva banda, Parlón, ha carregat també contra l'estelada a la jaqueta de Miquel Calçada i ha insistit en saber el cost del programa, informació que Duart ha assegurat que lliurarà a les oficines de la Corporació.
http://www.naciodigital.cat/noticia/64417/pinca/pp/psc/contra/miquel/calcada

El PP treu foc pels queixals de Miquel Calçada a l’Afers Exteriors

"El següent pas quin serà, que els presentadors del TN portin una samarreta del # Si # Sí?, es demanen els populars.


El PP té una estranya manera de treballar per treure el país de la crisi, a més de fer anar el cronòmetre per comptabilitzar els minuts que TV3 dedica a esdeveniments com la Via Catalana i comparar-lo amb els que hi dedicà a la manifestació del 12 d’octubre, ara també perd el temps qüestionant el vestuari dels presentadors de “la nostra”. Avui durant la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del Parlament, el diputat del PP, Pere Calbó, ha demanat explicacions a la direcció de TV3 pel fet que Miquel Calçada presentador de l’Afers Exteriors, portés una estelada cosida a la jaqueta en el programa dedicat a l’Afganistan.

TV3 “la barra lliure de l’independentisme”, segons el PP

 “Vostè quina explicació en dóna? Què diria si un presentador portés una xapa del PSC o d’ICV?”, ha demanat a Eugeni Sallent ple d’indignació, tot i advertir que el PP estarà a l’aguait de TV3 que ha titllat de ser la barra lliure d el’independentisme.

L’estelada és una bandera, un "símbol legítim, legal i no violent"

Sallent ha respost que “el format, el gènere i el to del programa” no impliquen cap connotació en el sentit que dóna el popular i ha recordat que aquesta mateixa setmana el Parlament ha aprovat una resolució que atorga al qualitat de bandera a l’estelada. 


 http://www.directe.cat/noticia/333100/el-pp-treu-foc-pels-queixals-per-lestelada-de-miquel-calcada-a-lafers-exteriors    
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

La harina a base de bambú es probada con éxito en la preparación de galletas y macarrones