Un diputat de Cs destapa el despotisme de Rivera: “Té el partit com una plataforma electoral personal”

Un diputat de Cs destapa el despotisme de Rivera: “Té el partit com una plataforma electoral personal”

El portaveu de la formació de Cs a la Diputació de Màlaga explica els plans maquiavèl·lics del líder unionista
|
Segueix-nos a
  • 376

El portaveu de la formació de Cs a la Diputació de Màlaga i diputat provincial, plega. Però ho fa destapant del despotisme i l’egoisme del seu màxim cap, Albert Rivera. Gonzalo Sichar, també regidor de l’Ajuntament de Costa del Sol abandona l’acte per greus discrepàncies amb el líder i l’acusa d'”haver quedar sense ideologia”, d’apropiar-se la plataforma com a “ús electoral personal” i d’un “ninguneig constant” a tots els polítics taronges.
Sichar, un dels homes forts de la província de Màlaga, abandona el partit després d’anys d’activitat política mentre que afirma que “es mouen sempre mirant el vent de les eleccions” alhora que titlla al nacionalista de “mirar-se sempre al melic i tenir un partit al seu servei”.
   
Crític també amb la marxa d’Arrimadas a Madrid, Sichar creu que és un error molt greu col·locar a la líder catalana al Congreso després d’haver guanyat les eleccions a Catalunya però que també forma part de l’estratègia del maquiavèl·lic perquè no restar-li protagonisme.

https://www.larepublica.cat/un-diputat-de-cs-destapa-el-despotisme-de-rivera-te-el-partit-com-una-plataforma-electoral-personal/?cli_action=1552329151.855

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico